Prijava

Mrzi me da ti odgovaram u formatu poduzeg posta, pa cu ti samo reci da mi se napusis kurca

Malo sam prevazisao formu od sustine, pa ne drkam vise na tekstove u tarzanija stilu, jebiga

Pa i dok je ministar bio pusio je karu. Od afere kofer, ili Misa Banana Dacic je manji od makovog zrna. Od 2012 do danas, njemu i glasovi opadaju, sa skoro 600k, spao je na manje od 350k na poslednjim izborima. To sto je to i dalje 10% ima veze sa izlaznoscu, ne sa brojem glasova.

Ono sto je zanimljivo za SPS je da oni nisu covek-partija, nego njihovi glasaci glasaju "za socijaliste". Tako da i da se on recimo povuce, znam da nece, ne bi to odnelo toliko glasova. Dok da se povuce Vucic....al to je druga tema.

Dacic je bio ministar spoljnih poslova, koji je na pinku gledao vasington kad su isli da potpisuju tamo, kad dolaze random strane delegacije, nije bas da je imao on sastanke s njima i slicno. Jasno je da zbog toga sto je ruski covek u srb.

Koliko ga je oladio videcemo kad vidimo ko je ministar energetike. Nece se cackati sporazumi sa rusijom, ili rudna renta nisa, ali je simbolicno jako bitno.

A to da ga skroz otera nece biti, jer je dacic jako jako bitan za bgd. Izbori su za godinu ipo dana najvise (zato je i rekao vucic da ce biti ova vlada samo godinu ipo, ocigleno je i bilo), i buduci da ce Sapic izgubiti dobar deo glasaca, moze da bude napeto i sa dacicem za sns, a tek da dacic bude protiv sns.

Sto se tice toga da on moli nesto sns, dacic je bio mup, bio premijer, ima on sve sto treba za sve ostale.

I da, mislim da ce Dacic biti glavni za dijalog vlasti i opozicije, i pa je i s te strane dobro, evo predsednik narodne skupstine vodi dijalog, nema vece demokratije. A dijaloga mora biti

Zapata da se ne svadjamo, al
Tvoj najveci doprinos na ovom sajtu je da kazes da svi treba da se zatvorimo da bi se doktori odmorili
Kao brat bratu sto se kaze ti govorim, nemoj da jedes govna
Jer najmanje imas prava
Poz sve najbolje

Dacic mi daje nadu, ako je takav mutavi bucko bez harizme, preterane inteligencije, elokventnosti, bazicnog kucnog vaspitanja a siguran sam i pojma o licnoj higijeni, uspeo tolke funkcije da drzi decenijama, ta moze i neko od nas

sve vazi osim ovo za inteligenciju. sto iz prica, sto ovako, dacic je verovatno najvispreniji od svih njih trenutno sto gledamo.
to je i razlog zasto drzi tolike funkcije decenijama, pored sveg ovog ostalog.

pored sveg ovog ostalog = uprkos svemu ovom ostalom

Mozes me jebati ako ja sad znam sta si ti rekao

Gledam pre mnogo mnogo godina neku emisiju, gost je u invalidskim kolicima. Takav je od rođenja, i priča tešku priču ali je uspeo u životu.

I dođe tema do studiranja, kaže fax završio lako al mu najteže bilo da uđe u zgradu jer ima mnogo stepenica a nema prilaza za invalide.

I pita voditeljka kako je ulazio, kaže nećete verovati jedan kolega student mi je svaki dan pomagao da se popnem, Ivica Dačić.

Od tog dana poštujem bucka maksimalno.

Dosledan je Bucko nema tu šta. I najvispreniji na našoj do duše bednoj politickoj sceni

https://i.imgur.com/u00VC6j.jpg

bukvalno elementarna nepismenost... za ovo cak nema potrebe ni da si isao u osnovnu skolu, kakvo jednacenje po zvucnosti i ostala sranja, bukvalno ako imas i mrvu opste kulture znas.. to vam je vlast i njihovi "novinari"

Ma po cemu je bre vispren alooo

90-ih slobin potrcko

Jedini uspeh mu je sto je od 2000-2008 prelazio jedva cenzus (sto nije bilo pretesko jer je slobo bio ziv jos uvek i imao sjajnu bazu glasaca i dalje)

Njega je samo usralo sto su petooktobarci razjebali svaku jebenu stvar koje su se dohvatili, cekao u prikrajku i 2008 se vratio. Da su se 2008 radikali (a uskoro ce postati sns) i ds dogovorili (a bilo je govorkanja o tome) Dacic bi sad izlazio u clancima tipa "secate li se ovog politicara iz 90-ih" na slici bucko u zitoradji u prodavnici u trenerci isflekanoj kupuje cokoladu za kuvanje

Slazem se sa Zapatom.

Isto tako da je recimo Vucic ostao u radikalima kad je Toma osnovao SNS, imali bi dve stranke koje bi uzimale po 10% glasova fazon. Ili da je otisao da radi kod brata u firmu i da je batalio politiku kako je najavljivao xd

Jbg zivot...

Mislim da potcenjujete Praslina, glup nije, ima kliker i onu seljačku, prostu pamet sigurno.
Što se harizme tiče običnom čoveku je 100 puta prijemčiviji sa krkanjem, pijenjem, tompusima i miljackom, nego plačipičkasti Vučić.

ajde tebra, dacic prodaje pricu priglupog praseta, inace je najbolji student u istoriji FPN i kao klinac izasao u nekim novinama kao ona deca sto sa 3-4god nauce da citaju i pisu i statiznam.
bucko ima IQ 150+ to vam garantujem. tako i postao sps potrcko.
nema harizmu i sve ostalo sto ima vucic, al je dovoljno pametan da je svestan toga i bukvalno je iscedio najvise sto moze za sebe kroz stranku protiv koje su bukvalno podigli revoluciju da ih sklone i oteraju u zatvor.

Ma koja Vučićeva harizma? :D

nema harizmu i sve ostalo sto ima vucic

Ovde si se otkrio da si TROLER ljuti

Meni deluje da je nagodba i to obostrano dobra. I bucko i psycho znaju da se situacija iz 2012 "Možda se ne zna ko će biti predsednik, ali se zna ko će biti premijer" ne može više nikad ponoviti a opet nije loše da se ima privid demokratije i multipartijskog sistema. Dačić je dobio najviše što je moglo da odigra ulogu nekakvog moderatora demokratije. Ne bi me čudilo da kad jednom neka prava opozicija uđe u parlament, dačić postane čovek partija i stopi se sa sns-om, kao vulin.
Realno dani sps-a su odbrojani

A kako nije vispren nemoj da zajebavaš
Pa 20 godina se održava na vlasti, Odrekao se Slobe a zadržao slobine glasače ima ga svuda ne odgovara ni za šta i niko ga ne krivi ni za jedno sranje i krađu. Ima malo do nas što zaboravljamo brzo al to nije njegov problem