Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dobar dan. Nije me bilo 11 godina na Vukaliji i sada sam ušao da napišem poster o Vučiću ali vidim da nema te opcije, pa sam hteo da vas pitam kako se ovde tačno pišu posteri? Ranije sam znao i lako pronalazio tu opciju, bio sam dobar posterdžija, dva postera su bila u odabranim. Sad ne mogu da nađem.
Pozdrav ekipa i nadam se da ćemo se lepo družiti ovde.
PS: usput ako može neki moderator, Kurd ili bilo ko drugi da vidi jel bilo nekog hejta ili lajka za ovo vreme :)
promeni ime u pretvaramo se da je vukajlija 2011 i odlicnu temu imas
A jesi skečer kao nemaš pojma da nema postera ni Kurda
Bravo legendice solidna smicalica
Jebem li ti majku krvavu
Izvini možda sam malo prenaglio
Mame kad smo i dalje top 10 najkreativnijih
Bohore izvadi taj prst iz bulje da me bolje cujes
Svaka cast vucicu smradino
Ako se i naprednjaci izvuku bez zatvora treba ovaj narod da se totalno raspusti u pravnom smislu
Ja se izvinjavam ali bukvalno ništa nisam razumeo niti mi je ko čta objasnio lepo. Fali mi ono vreme gde smo se svi smejali, družili i šalili. Iskreno...
Popusi kurac
Pišanje postera
kaizen dopišao postere