Vukajlija Discord grupa (link u opisu)

1. Planira se napraviti Vukajlija discord grupa, zanima me koja bi bila zainteresovanost grupe.

2. Podrzavam, zainteresovan sam.

3. Moze AngryZamasu #5109 .Zamasu je nesto kao rotschildi u stvarnom svetu znaci zao bog.

4. Oće biti neki #giveaway ?

5. Napravi pa da te tuzi kaizen kao one za Instagram profil.
    Odrao ih na sudu

6. Kajzen odavno ne živi od sajta. Zato je arhivirao postere i reakcije.

Ide redom i tuži za autorska prava, namlatio pare.

7. najveci trik koji je kajzen izveo je to sto nas je ubedio da postoji

8. E ovo je jebena alternativa za ono sve što smo pisali na "velika seoba" temi. Tamo negde 2048. godine kad Kazan odapne setite se da nekropostujete

9. I podsetite Bergasa da doručkuje kurac i Bombaša da isprazni kateter xD

10. jebem ga al ga tupite, niko da napravi grupu

evo vam: https://discord.gg/uUJSMMTB

11. nema muzike, glupo

12. Diskord je gejmerska platforma i obicno je gejmeri koriste al moze se vidi svako od nas sta igra kad i kako tako da nema ljutnje ako pustim strim od moju lol partiju.

13. sad bi mogli i ozb da se igramo nečega

14. Ja se pokaza juce da ne zezam kolko sam dobar u LOL-u ako me neko gledao, a ti rus pikas call of duty.Znaci carevi nad carevima.

15. Da, video sam strim nisam mogao pratit
    Vec sam bio s rajom

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.