EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Evo sad je dosao mica beric kod kuzme i luke (gledam ove podkaste vezano za basket ko nezdrav) kako su samo pametni sad pravo uzivanje slusati sta je trebalo da se uradi a nije i kako je nekad sve bilo super a sad nije itd

2. Hteli hrvati da nas izbegnu na evropskom i nisu uspeli, sreli su nas na aeorodromu lolo

Znaci sad recikliramo fore sa tvitera kao 9gag xd

3. Ortak mi poslao taj fazon na vajbr, znači nije izmislio sam lažovčina jedna saću ga oteram u kurac

4. Posvađao sam se s ortakom skauzere
    Esi srećan sad

5. Ima dobrih fora.

6. Kari: Ne trebaju mi Teo i Anđušić, ne igraju odbranu!

Odbrana:

Сталкер
    Brate, ne branimo šut za trojke poslednjih 20 godina, ako i branimo i dalje stojimo negde na 5,5-6m a svi šuteri bilo u nba ili evropi na prvenstvima cepaju jebene trojke odavno već sa 7-8m

7. Ste gotovi? Može lock?

8. Kolko god da sam srao po Anđušiću, takav jedan nam je falio, lik koji zna da opali trojku bez oklevanja.

9. Agilni
    Kari: Ne trebaju mi Teo i Anđušić, ne igraju odbranu!

Odbrana:

Сталкер
    Brate, ne branimo šut za trojke poslednjih 20 godina, ako i branimo i dalje stojimo negde na 5,5-6m a svi šuteri bilo u nba ili evropi na prvenstvima cepaju jebene trojke odavno već sa 7-8m

Србија против исте Италије код куће са Теом и Анђушићем и врхунском њиховом одбраном јер шта је 24 поена разлике:
    https://prnt.sc/d8SOccphuBfw

10. А Ракоч и Миличић да су били? Ееееее, где би нама краја било сада да је нама Ракоча и Миличића сада

11. A da je bio samo recimo jedan Marko Kešelj eeeehh

12. aj malo da realno pogledamo nakon nekolko dana:

- od 3 najbolja igraca koja imamo, 2 nisu igrala.
    - i pored toga, po igri, ovaj tim moze da osvoji prvenstvo. nisu igrali zajedno, prvi pritisak i usla voda u usi, izgubili utakmicu, nisu je dobili italijani (pogledaj prvo poluvreme). trebalo da se desi u grupi ovako nesto realno, i bolje bi bilo.
    - dolazi jos klinaca koji odrastaju (i igraju, igrace) u NBA. znam, jedemo govna kako to zvezde to ne daje dusu za repstaciju, ali da ne seremo, pre bi pokusevskog nadrkanog americkim steoridima nego lucica sto nije pogodio trojku na prvenstvu.

ok, pesic mator, al ja bi dao jos sanse ovima, ako samo naprave kontinuitet da se otrezne nakon ovakvih utakmica, da ne odjebu najbolji, moze da se napravi generacija da osvoji nekolko prvenstva zaredom. nek ih potera jos jedan ciklus, a onda neko drugi ko se ne svadja sa igracima, i bice to ok.

jbt, odavno nije bio hajp oko kosarke, sad se pojavljuje malo, i to nikako ne moze da bude lose.

13. i daj zajebite sa teodosicem, napravise ljudi marka kraljevica od njega, a on nit nesto posebno ikada igrao nit se sa turcima tukao.

ima 35 god covek, pomogo bi, jeste, ali kad bi hteo da sedi na klupi pa da udje kad treba. ali sve to u kurac ako bi mracio zato sto ne igra.

14. Има ту брдо ствари, што је Пешић и рекао, јбг Бјелица и Недовић се нису чекали без разлога буквално до дан пред почетак првенства, Вања и Милутинов после вируса долазе и Милутинов је недељу и по без тренинга а Ристић није ни близу тај калибар, само би неко попут Аврамовића значио, али јбг - повредио се на припремама, у групи се показало шта и колико ова екипа може, десило се срање против Италије, задрхтала рука некима, оклевало се, Италијани су имали добар проток на шуту за три, лоше смо то бранили, Милутинов није довољно био спреман да изнесе онолико дуго почетак четврте четвртине, иако је против Пољака одиграо добро и јбг....

Био је притисак и против Грка и Турака па се изашло на крај са тим, као што рекох, у групи се видело колико и шта може ова екипа десе се и овакве утакмице, Американци су слично испали против Француза на светском, само они у задњих, не у првих, 5-6 минута задње четвртине нису могли више од типа 2 или 4 поена да постигну.... Није баук, срање би било да смо одиграли усрано те две квалификационе и групу, али нисмо....

15. pokusevskog nadrkanog americkim steoridima

Brt ako onako izgleda osoba na nadrkanim americkim steroidima, ja sam Apolon na cedeviti

16. Шит хепенз, идемо даље, а ови бивши играчки Капетан Хајндсајтови што деле интервјуе сад около и спортски новинари нека пуше курац....

Иначе, преузима Бодирога деф Евролигу, ајде сад да се ускладе ти календари јебем их уста све....
    https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1389959/the-bodiroga-era-in-the-euroleague-officially-starts-in-two-days/

17. nadrkace ga ne sekiraj se. u procesu je, zato i ne moze da igra sad.

ko jokic onomad.

18. jokic pre 4 god: ne moze da skoci
    jokic sad: ugurava dupetom trojicu u reket, trci kontre ko bek.

ako nesto nba ume, to je da nadrka igrace, da se tako izrazim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.