EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Ne pišite više na ovoj prokletoj temi sipate mi so na otvorenu ranu dušmani

2. Na treće jutro se gasi tema.

3. Jos me nije popustilo

4. Ovo je mozda i najveca lepo upakovana prosta istina na temi

5. Nego da rezimiramo
    Djordjevic trenutno najkompetentniji da vodi reprezentaciju i ostali mu nisu ni do clanka.
    Za razliku od ovog senilnog starca koji ne zna da zove tajmaut pola kljucne cetvrtine a kamoli da napali igrace ima zicu koja inspirise nase igrace.A i kako ne bi ipak je jebeni djordjevic koga je ova generacija gledala kako pisa po hrvatima.
    Jokic moze da osvoji jos 15 mvp nagrada al nikad sa ovakvom glavom nece biti istinski top tir nba igrac.Jer istinski top tir nba igrac uzme loptu i kaze mrs od mene ko doncic prekljuce koji je sam uzeo na sebe da resava.Al aj tu je i trener i tim kriv sto ga nisu forsirali uostalom videlo se u prvom poluvremenu kad bukvalno preko celog tima skace i uzima ofanzivni skok u napadu jer mu nista nisu mogli.Zasto je u cetvrtoj kad nam je najvise trebao pola cetvrtine bio na klupi to je kriv senilac al i njegova je greska sto nije rekao matoroj drtini da ga ubacuje kad su ovi ocigledno bili u naletu.
    Micic jeste najbolji trenutno nas najbolji plej al nema taj kurceviti momenat ko teo.Nije igrac koji moze da spreci katastrofu da bukvalno dok trepnes gubis 10 razlike.
    Gudurica i driblam24sekundeiondasutnemprekoruke jaramaza necu da pominjem jer stvarno ih ne treba pominjati.Mesto takvih njuski bi nam bukvalno bilo ko bio bolji.

6. Problem kad imaš Jokića u ekipi je što misliš i to s pravom da svaki napad koji ne ide kroz njega je upropašćen napad. U denveru on prima loptu odma na vrhu linije za tricu, ne ide dole da se gura u postu, i po meni je tako trebalo da bude i sada u ovoj reprezentaciji u ovakvom sastavu. Jer ako ti njemu kažeš da ode u post, prvo igrač koji mu daje loptu treba da bude izuzetno umešan dodavač, jedini koji je to po meni radio kako treba bio je Kalinić, nije oklevao, bacao mu je loptu izuzetno odmereno, nekad je to bio lob pas, nekad pas od parket, ali u suštini konjušar je dobijao loptu od njega tačno gde kad i kako treba. Ovi ostali se nisu baš proslavili, jer jebiga, timovi će da provale kome ti gledaš da muneš tu loptu, i gledaće da te po svaku cenu spreče da to uradiš, teren je uži nego u embieju, i mnogo kvalitetnija zonska odbrana se igra, linije pasova su konstantno u opasnosti, a igrač koji se gradi u postu mora mnogo dobru poziciju da ostvari da bi uopšte primio loptu, a ne moramo da pričamo koliko je to teško i koliko tu zapravo kontakta i faulova ima koji se ni ne sviraju.
    Znači konceptualno izuzetno loša i predvidiva postavka u napadu, kretnje ostalih igrača bez lopte su bile očajne ali opet to je FIBA teren, nema tu mnogo prostora za backdoor cuts. Onako kako smo zaslužili, tako smo se i plasirali, i ne bi nam tu pomogli ni 5 MVPja, kad se igra predvidivo i bezmudaški.

7. Brate, ne branimo šut za trojke poslednjih 20 godina, ako i branimo i dalje stojimo negde na 5,5-6m a svi šuteri bilo u nba ili evropi na prvenstvima cepaju jebene trojke odavno već sa 7-8m. I retko kad promašuju, jer su neometani u tome.

8. Šteta, očekivao sam polufinale.

9. Da da, na boljke u odbrani smo već nekoliko puta ukazali, muka mi je više i da mislim o njima, ovde sam pričao više o upotrebi konjušara u napadu. Ogromna šteta, ne samo što sam očekivao finale i osvajanje nego ovaj tim definitivno ima kvalitet i neiskorišćeni potincijal za taj plasman.

10. Cuvaj zivce, ide liga nacija moj smole

11. problem je sto italijanski trener place, grli igrace, krljaju se medjusobno, neko pogodi trojku padanje u nesvest, vristanje kurac palac.

sa druge strane, jokic pogodi ono sto ne znam kako bi ga i nazvao sa pola terena +1, najava preokreta uprkos svemu, cela nasa reprezentacija: "kul brt"

12. problem je i sto gledaju kako se italijanski anonimus nalozio na trojku, i niko ni da pridje malo ostriji faul da mu napravi dok vodi loptu, da ga gurne, stagod, da se oladi malo. nego "promasice"

13. I to je deo problema definitivno, kao da ne vole jebenu košarku kao sport, ja da sam vido takav neki potez uživo sa tribina a kamoli na samom terenu od strane sopstvenog saigrača odlepio bih načisto. Možda su i međuljudski odnosi sranje van terena, ko zna milion raznih sranja ali činjenica je da su razočarali.

14. jokic isto sam cuti na to, malo emocija pokazuje, pa mozda i to malo jebe tim.

al u tom slucaju morao je na kraju ne da ceka da ga hrane loptama u sredinu nego da uzima dalje i da dupetom dogura do kosa svaki jebeni napad. bukvalno nije imao ko da ga sacuva tako a da ne napravi faul.

15. Hahaha ovo je ono sto sam rekao prije par dana, mi pobjedimo jednom nekog zajebanog, slavlje na ulicama ljubimo se usta svi lumpujemo, gledamo u asfalt..

To je samo jedan od razloga što volim italijane, taj neki fellowship/friendship nazovi kako hoces u svakom sportu jebenom, to prosto obozavam

Ali to najcesce ne donosi titulu jbg

16. Hteli hrvati da nas izbegnu na evropskom i nisu uspeli, sreli su nas na aeorodromu lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.