Prijava

Crne mi se i te švabe nešto malo previše, kur moj bi oni doterali do ovde bez čađavci da im igraju rendom Cirbesi i Paskal Roleri.

smorili boga oca cigani

хуанчо vrati se u denver bebo

Raspadose se maiku im jebem

Skariolo jebeni zalizani ciganjor je tata košarke

Kao što pomenuh na nekoj od prethdnih strana - sistem je sistem, stav, vera u sebe, znati ko si i šta si, šta može i ne može...Ono, stane olinjali Fernandez pred ekipu i kaže - vidi ovako ljudi, da vam kaže nešto vaš Rudi : osvajao sam ova i veća prvenstva još u vremenima kad ste jeli pačija govna umesto dudinja, gledajući me na TV-u kako osvajam ova i veća prvenstva. Ne možemo da gubimo od neke tamo Nemačke, mi smo Španija bre, to se nikada nije dogodilo. Možda kad se ja povučem al večeras ne može, Smejali bi mi se Ljulj i Rejes dok sam živ, bulju bi mi rasturili. Tako, aj sad mrš na teren, i odbrana svih 40 minuta da se igra, nemoj da sevaju ševrljike.

Puši ga melk ti si onaj retard s partizanom i kopljem jebem li te usta da te ne jebem

Mada navijao sam za Švabe dakako, i realno su trebali da uzmu zlato jer su fizički najdominantnija ekipa + su se i rafinisali što se tiče svega drugog. Šteta. Mada opet zdruge strane, gde bre majku mu da Nemci uzimaju zlato u basketu, ne ide jbg.

Puši ga melk ti si onaj retard s partizanom i kopljem jebem li te usta da te ne jebem

you can't beat the manipulation.

Strašno sam izmanipulisan

Banuje me matrica svako malo ne znam zbog čega, pa moram da hajdžekujem ove profile što ih drugi autori više ne koriste. Malo protivzakonito možda doduše, ali šta se može.

spanci igraju sa velikim mudima.

Velika muda velikog Skariola

krivo mi je sto su spanci a ne nasi, da budem iskren.

ona fora, sa svakom utakmicom do finala sve bolji