Ordinacija za ljubavne probleme 2

1. Otvaram ovu temu jer je stara zaključana a i verovatno ima ljudi koji imaju problema na tom polju i treba im pomoć u vidu saveta, podrške, razumevanaj ili lepe reči.

2. Problem je sto se kafici zatvaraju u 8

3. Pravi problem je što je Rasta dobio 12 meseci kućnog pritvora jer mu pronađeno 1kg, znači KILO marihuane i ko zna kolko eksera i koksa na gajbi, a mučenik Jakša 18 meseci ROBIJE za nešto više od 30g vutre
    Jel tnate kolko to ima uživo kad se gleda 1 kilo trave?
    E pa ja ne znam, al sam vido jednom prilikom 250g na gomili i izgleda kao da ima brat bratu bar 3kg

4. Problem je sto su uopste isli u zatvor i dobili kazne obojica.Ali Srbija jbg zaostala za svetom drzava.

5. Kako da joj kazem da u njoj vidim samo prijateljicu...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.