Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Slikao svoj kurac i postavio ovde. Neironično.
To se desilo.
Živimo u tajmlajnu gde se ovo desilo.
kakvi su ovo klikbajt naslovi jebo te informer
Klikbejt*
Haha ko uopste ironično kaci svoj kurac po forumima ili šalje bilo kome uostalom
DOBRO JE ZAPATA, DOBRO JE
ŠTA JE SLEDEĆE DANEĆEŠ DA POČINJEŠ PRIČU O MUZIČKOM DINARU
ILI PREBROJAVANJU STOLICA
Haha muzicki dinar daj nek preprica to neko opet
Bio je ubeđen da ima ogromnu kitu, čak je i Bohoru slao u pvt.
Kao izašlo mu nešto pa Bohor da proceni koju bolest ima maestrov penis.
E izvini nisam dovoljno upućen, zašto mi je veliki i ukrućen?!
činjenica da još pominjete nešto od pre ko zna koliko, govori da vredi priča
Nema ništa novo
Aj okačite vi ostali vaše kurčeve da imam na šta da drkam
uđem u prodavnicu lik kupuje informer deda neki, ja kažem naglas daj i meni wc papir onoj ženi... on beda smota one novine u kesu. pao sam najniže
https://youtu.be/764-W9ZELEo
I ovo je staro al ga rado preslušam, nije šizofrenija za smejanje al ovaj je usavršio.
Daj i meni vc papir :D
Nisi pao najnize
Kad god mislis da si pao najnize seti se da si slao mejlove onom decku tj njegovim roditeljima da im je sin homoseksualac i tako dalje
Popusis ti kurac malo
Pa zar i u 3 sata ujutro ti mislis samo na mene i moj kurac
Čekaj čekaj? Tajm aut.
Lik je ladno slikao pijanu tinejdzerku u urgentnom i ovde to postavio???
Živimo u tajmlajnu gde se to desilo