Član publike u 24sata sa Zoranom ili SNS
  • Š

pišaj po milogorštinama

• DeadKenny

Kad su Amfilohije i Joanikije našli pravog Srbina i pobedili gamad, df pokazuje pravo lice i minira Krivokapića više nego što je Mila ikad.

au koji promasaj.

ova dvojica svakako jesu govna, to se slazem (Mandic i Knezevic)

• DP

Ne postoje dve Srbije, postoji minimum sedamnaest Srbija, ja sam konkretno neka nihilistička Srbija, želeo bih da nestanemo, al ne ono autošovinistički, nego eto da nas anektira neko, i da skroz izgubimo identitet. Bez ubijanja, ako bi moglo

• Мосасаурус

Па брт, нас ко год би анектирао тај би нас капирам затро у потпуности, јер сви нас јебено мрзе у околини, осим можда Румуна.

• DP

Pa brt zamisli koji je logisticki poduhvat da pobijes 6 milki ljudi, bolje ponudi beneficije konvertitima i to je to

• Мосасаурус

Коме који туки и требамо да би нас анектирао. Ми нисмо држава, ми смо социјални експеримент који је кренуо по злу.

• Š

Pa brt zamisli koji je logisticki poduhvat da pobijes 6 milki ljudi

Heinrich Himmler liked this

• хезно

lol ljudi koji dižu krivokapića u nebesa. pa ne zna se ko je veće govedo, on ili ovi iz DF. kad ćemo da naučimo da ne verujemo političarima?

• Sevastokrator_95

Па брт, нас ко год би анектирао тај би нас капирам затро у потпуности, јер сви нас јебено мрзе у околини, осим можда Румуна.

zli jezici bi rekli da je malo i do nas

kao ono kad kukamo kako se 16 nacija izrodilo iz srpstva, pa brate sta to govori o tvojoj naciji ako na svakih 30 godina jedna grupa ljudi oce da izgradi svoj identitet

• Sevastokrator_95

mislim da su vojvodjani sledeci na redu, sreca zasad da su picke

• хезно

hahahaha za to si u pravu sevaste, ukidanje AP Vojvodina pod hitno

• Мосасаурус

zli jezici bi rekli da je malo i do nas

Мој језик би рекао да је баш подоста до нас, само нисам сматрао за потребно да то наглашавам.

• s
    banovan

Zoran Kesic uhvacen u gej aferi

• US

Neuporedive stvari, ako mene pitate. Kesić je jedna bezopasna pojava, a SNS je kancer društva koji progresivno napreduje kako vreme odmiče i protiv koga se može boriti samo istinom, pravdom i ljudskim dostojanstvom.