Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
"Pacifik je velik, najveći, veći i jači i od Rusije. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Pacifik je prepička koja mi se nabacuje, Evropa je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Glovo je velik, najveći, veći i jači i od Amazona. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Glovo je prepička koja mi se nabacuje, Donesi.com je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Hulu je velik, najveći, veći i jači i od Netfliksa. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Hulu je prepička koja mi se nabacuje, HBO je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Žargonaut je velik, najveći, veći i jači i od Urban Dictionary. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Žargonaut je prepička koja mi se nabacuje, Vukajlija je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Burbon je velik, najveći, veći i jači i od Viskija. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Burbon je prepička koja mi se nabacuje, Šljivovica je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Ragbi je velik, najveći, veći i jači i od futbala. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Ragbi je prepička koja mi se nabacuje, basket je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
čuj zavodi me okean, šts je sledeće udvara se drvetu... nađi jebi nešto
"Novak je velik, najveći, veći i jači i od Federera. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Novak je prepička koja mi se nabacuje, Rafa je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Porodicno blago je velik, najveći, veći i jači i od Boljeg života. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Porodično blago je prepička koja mi se nabacuje, Srećni Ljudi je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
U životu treba naći nekog ko će vas gledati kao okean che vua
https://imgflip.com/i/5e2hzw
Hagaha
Dobar
:)
Realno dobro tovarenje, moram da priznam.
https://imgflip.com/i/5e3sk7
Moj je kurac velik, najveći, veći i jači od crnačke prangije koju svaka fina cica sanja. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Dvostrani čelični dildo od 25 cm je prepička koja mi se nabacuje. Osušeni krastavac je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio
"Radjard je velik, najveći, veći i jači i od Rusije. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Radjard je prepička koja mi se nabacuje, Zapata je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
"Alah je velik, najveći, veći i jači i od Isusa. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Alah je prepička koja mi se nabacuje, Buda je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
KO JE MUSLIMAN JA SAM
"Simpo je velik, najveći, veći i jači i od Ikee. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Simpo je prepička koja mi se nabacuje, Numanović je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"