U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
"Šaomi je velik, najveći, veći i jači i od Ajfona. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Šaomi je prepička koja mi se nabacuje, Samsung je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio"
Friendship ended with Europe.
Now Pacific is my best friend.
Kada se moja maorska duša zasiti nepregledne lepote pacifika i ode u nebesko more, moju praznu ljušturu ostavite negde pored Whangāreia, gde će je zapljuskivati ah, taj pacifik i odneti me u moju plavu grobnicu
Pre nekog vremena sam otisao malo u prirodu da prosetam, i posle, posle par sati, mene je, mene je poteralo. U tom trenutku sam isao uzbrdo jednim prasnjavim, kolskim putem i, dosao sam, dosao sam do, do T raskrsnice i ispred sebee, ispred sebe sam, ispred sebe sam ugledao jedno, jedno drvo koje je napuklo na pola i ta, ta jedna polovina, polovina drveta je pala na, na levu stranu i izgledala je poput strele nekakvog velikog putokaza. Ja sam, verujuci u sudbinu, posao, posao tim putem i skrenuo, skrenuo levo. Posle par desetina metara, sa leve strane, ugledao sam poljski klozet, u sred nekakvog vinograda ogradjenog bodljikavom zicom. Usled, usled datih okolnosti, ja sam, ja sam morao da, da pronadjem nacin da kroz tu bodljikavu zicu nekako prodjem i, i posle, posle nekog vremena, ja sam uspeo da prodjem kroz tu prokletu ogradu i stignem do tog poljskog klozeta. Nakon sto sam, umnogome, umnogome olaksao situaciju, iz cuceceg polozaja, ocima sam trazio nesto cime bih, cime bih mogao da, da situaciju takodje i rascistim, ali, ali nisam, nisam nasao nista cime bih, cime bih to, to mogao da uradim, te sam ubrao nekoliko listova bokvice i donekle, donekle rascistio situaciju. Ono sto je, sto je poenta ove price jeste da, da sam u tom trenutku, shvatio sav, sav znacaj toalet papira.
Ovde imamo posla sa istim ljudima, koji bi umesto spomenika i muzeja, na Savskom trgu, da vrate stajgu i klosare
RAAASIJA
RAAASIJA
https://youtu.be/r29k_T_o9To
Nadam se da si makar samom sebi zanimljiv
Smokljo