Da li nekome treba

1. Ženka džek rasela? Pojavila mi se pred kućom prekjuče, sad se uselila kod komšije kod kog nažalost ne može da ostane - ima već pet pasa. Ja ih imam šest, tako da takodje nisam u mogućnosti da je usvojim, mada bih jako želeo jer je predivna, prepametna, umiljata i krajnje ratoborna - svadja se sa mojim psima non stop. Nisam išao da proverim čip, raspitao sam se sinoć kod ljudi - pas već danima luta selom, a ovde je nažalost praksa da ih izbacuju iz automobila. Jedinstvena prilika da sebi priuštite najboljeg mogućeg prijatelja i čak me upoznate, dobićete kavu - rakiju, sok od kupine i čak se upoznamo. I sve za džabe, gde ćeš više. Platičevo (izmedju RU i ŠA).

2. koliko imaš nekrznate đece?

3. To sto luta dva dana po selu ne znaci da ga neko ne trazi
    Objasni to posle gazdi kad ti dodje u kucu da je pas kod jednog vukajlijasa

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.