Prijava

Na temi Raznorazno pitanje foruma sajta Vukajlija, autor Kimi Raikonen je, ukazivajući na licemerje woke pokreta, linkovao ispade na forumu od pre desetak godina, autorke Mylyce, inače jednog od osnivača fb stranice Ženska posla. Na objavama se mogu videti rasističke, antisemitske, fat-shameing, homofobne, pa čak i mizogine objave. Linkove ne mogu objaviti zbog sporosti sajta, ali svako zainteresovan će zagrebati.

Videći ovo, autorka Mylyca se vraća na sajt posle 6 godina, i kreće s psihičkom torturom i bullyingom autora Kimi Raikonen, koji privatno boluje od anksioznog poremećaja i PTSD-a. Objave se mogu videti na istoj temi foruma- Raznorazna pitanja .Licemerje najgorih razmena, jer se navodno stranica Ženska posla bavi i propagiranjem psihičkog zdravlja i kritikuje bilo kakvo nasilje.

Mišljenja?

Podijeli sa Vukajlijasima* valjda ne Raznorazno pitanje

Tako je, ime teme je Podijeli sa vukajlijašima

пази запату доша са дуплог да брани самог себе шта ти је можда је стварно истина овај други део објаве који је описан као да ће да скочи са зграде и ево само што није

Molim da autore koji imaju viđenije instagram i fb stranice ovo objave

Do skoro si spontano pregorevao na Ejdusove teme

Kensl neki ili kviz treće nema

Kviz vidim kao jedino rešenje.

Zenska posla poprilicno kancerogena i toksicna stranica, licemerje i da ne spominjem. Skup lezbaca i zena/majki/kraljica sto tandrljaju mekiku jedna drugoj svakom objavom/komentarom.

Mada imale i dva-tri OK posta do sad, sta znam

Što bi reko Norm najgore od svega je to licemerje

Stranica se zove ^ženska^ posla dakle u startu nerelevantno za nas a po svoj prilici i za život, osim ako vam je život istodobno kukanje i tapšanje po ramenu ukrug klokvajz; tako da zašto bilo koga u ovoj pušnici zabole kobas šta tamo piše je mimo mojih dometa

A brt dosadno, nedelja je neka kisovita usrana, nema sta pametno da se radi

Pocinjem da sumnjam da zap zapravo nije u grckoj kod zeta

Gospodjetine hahah

ДАМЕТИНЕ!

Ovaj njen napad sam shvatio kao teror jakih nad slabima. Ona ima ogromnu stranicu iza sebe, ogromna novčana sredstva, poznanstva. Ja nemam nikog, običan nezaposleni Vranjanac, sa psihičkim problemima, koji živi kao podstanar stetkom i dve mačke. I smatrala je da sam mrav, da moze da me obriše kao da nisam ni postojao. Možda i može, możda i treba, jaki nikad nisu čekali odobrenja od slabih, možda je to i u redu.

Ali čemu onda onakva borba protiv nasilja na stranici, onakvi juriši, onakav aktivizam, to je ono što me boli. Ko će mene da zaštiti, jel aršini Ženskih posla mene ne prepoznaju kao ugroženog?

све најбоље о страници имам да кажем, а мало је и љубичасто

па не препознају друже ниси жена :((((((

Evo Zapato zaštitio bih te ja svojim snažnim rukama, ali si daleko.