Dokazala je i da moze da zivi sa romimaDa ne ispadne da samo tebi kontriram, ali moram i na ovo da se nadovežem:
Ljudi moji kavih lepih ganferčica ima! i to sve godišta od 99 pa na gore. Da l su to neke mešanke, ili radijacija ili koj kurac, ali stvarno, crn ten, crna kosa a crte lica "normalne" egzotika neka prebrutalna.

Jutka je debil i simp, silovatelj nije. Al treba mu polomiti picku svakako jer simpovi ne zasluzuju bolje
Lecic nzm nisam bas upucen da li je ili nije silovao, ali je isto simp video sam neke poruke prejadne sto slao onoj kurvi tako da i njemu treba polomiti picku simpovsku
Aleksic sam mislio da je kriv do one fotke one kurve kod njega u toplesu sa kezom od uva do uva, mars bre u picku materinu koga ti zajebavas. Doduse i ovaj je debil koji maltretira tamo decu onu u skoli, ponizava ih itd pa bi mu tu skolu trebalo dici u vazduh i polomiti picku takodje, ali ajde da mu progledamo kroz prste za pretrljeno narusavanje ugleda i jer nije simp
Mister_NOLjudi moji kavih lepih ganferčica ima! i to sve godišta od 99 pa na gore. Da l su to neke mešanke, ili radijacija ili koj kurac, ali stvarno, crn ten, crna kosa a crte lica "normalne" egzotika neka prebrutalna.
Brate, ne znam šta je. Al kad vidim prelepu i prezgodnu romnkinju, ne bih je pipnuo.
Vrv su mi ovi lopovi i napadni prosjaci ubacili odbojnost prema ganferima i to ti je to. Ne bih mogao da dodirnem tu egzotiku.
- јп
Joj što smo se zabrinuli sad
Treba praktikovati isključivo silovanje narednih par godina, kolektivno i dosledno, da se malo izrelativizuje to, inače mi pošteni konsenzualni najebasmo
- PA
Ajde bre Melk u čemu su nas nadmašili jebeno u duvanju lepka?
- Š
hard disagree