- Cbanovan
Evil sarma lolo
Jbg, ne moras pojesti sav kupus, niko te ne tera.
- Cbanovan
Isto vazi i za pecenje, kosti i kozura nisu obavezni da se pojedu. Masnoca takodje
- Cbanovan
Imao si losa iskustva sa sarmom. Mada generalno od svih familija samo jedna baba pravi vrhunski.
Na tu sarmu mislim, ne average sarmu
- Cbanovan
Svakakk je necu imati na trpezi nema ko da napravi dobro
- DP
Ni ja necu pecenje, cimanje mi, mozda olupam neke snicle sa senfom, i imam domacu kobaju.
I salate jbg
- DP
Inace, najlaksa salata a bukvalno je ne ostane gram posle praznika kolko je svi jedu: šunka sitno, pavlaka i marinirani sampinjoni-equal parts. Trik je malo proprati sampinjone da ne bude preslano i ocediti ih kroz gazu, jer puste vodu posle par sati. Toga pune dve cinije, miran si do Badnjeg dana
- Cbanovan
Nikad jeo takvu salatu, nikad ni cuo
- DP
Brt, probaj, kida.
- Cbanovan
Ja cepam neku varijantu rolovana curetina sa sitaki i average pecarkuama, u senfu i zapeceno u rerni sa lisnatim testom. To sa ruskom i kukuruz salata, nesto sl kao ovo zapovo al bez mariniranih sampinjona
- DP
To ti je kao neka velington ćuretina, dobro zvuči
- Cbanovan
Taj neki fazon, pravim i isto to sa svinjskim fileom. Isprobana varijanta, ne moras klasicno rucati nego uzimas kada ti se prohte.
Kao kolac.
- Cbanovan
Msm ja pravim, okeeeeej
Evo bas drzim varjacu u ruci
- DP
Daj recept za to rolovano.
- Cbanovan
Ocu, samo nadjem
- DP
Planiram malo više testom da se bavim u novoj godini lolo, skoro sam prvu pogacu ispeko, bila malo tvrda al jbg
- Cbanovan
Evo, nema na ani jbg
Ne pravim doslovno prilagodio sam svom ukusu. Varijacije moguce al princip je taj