Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovo me podseca na one likove koji rade random workerske poslove pa na godisnjem odu na dodatnu sljaku da nesto zarade.
Jbt kakav je to primarni posao kada na njegovom godisnjem ides da dosljakas.
Je l ste nekad docekali novu dok ste drkali kure
Tebra u selu sam, tu ćale i keva, deda i baba, najeo sam se ko prase, cirkam vino i čitam knjigu.
Neka zapijanja ne dolaze u obzir a ionako sam to odradio pre dolaska ovde.
Samo fale jos rok, cigare, zene, svirka, fudbalica ili basket i naravno dobre fore
кући сам скромно најео се роштиљане два тањура и појео 200г најљепше жеље чкаладе
https://www.youtube.com/watch?v=F0ySBYUwsU8
još sat i 40 minuta, pa je nova ejdus.
Kupio sestriću neki mini nerf gun i gadjamo mete takmičimo se, uniśtaaaaavam gaa, dobro, ima 5 godina, ali pobedi se u zube ne gleda
jesil mu jebo mater?
Hahaha
Сигма правило #211: Увек се иживљавај над слабијима!
git gud noob
ima da budete ovde u tačno 00:00 jebem vam mamu u pičku
izvinite, omaklo se
Nooooooooooba
Poz za sve koji snajperisu iz ofa ofc
Odbrojavamo sitno
Ulazimo u godinu bez pandemije.
Bitchute rate opada 70%
Idemo sitno
Ejdus ima cast da prvi cestita i odbroji noobu godinu
Aj ziveli vukajlijasi sace ponoc