★☆★ Н Е С Т О Р ★☆★ ДОЧЕК MMXXIV ★☆★ И А Н Ц И★☆★ К А Н Т Е Р ГРУПА М Е Ј М У Н И

1. Napijanje je za mladje, sto si stariji vise je da se najedes i naspavas

Ovo me podseca na one likove koji rade random workerske poslove pa na godisnjem odu na dodatnu sljaku da nesto zarade.

Jbt kakav je to primarni posao kada na njegovom godisnjem ides da dosljakas.

2. Je l ste nekad docekali novu dok ste drkali kure

3. Tebra u selu sam, tu ćale i keva, deda i baba, najeo sam se ko prase, cirkam vino i čitam knjigu.
    Neka zapijanja ne dolaze u obzir a ionako sam to odradio pre dolaska ovde.

4. cirkam vino i čitam knjigu

Samo fale jos rok, cigare, zene, svirka, fudbalica ili basket i naravno dobre fore

5. кући сам скромно најео се роштиљане два тањура и појео 200г најљепше жеље чкаладе

6. još sat i 40 minuta, pa je nova ejdus.

7. Kupio sestriću neki mini nerf gun i gadjamo mete takmičimo se, uniśtaaaaavam gaa, dobro, ima 5 godina, ali pobedi se u zube ne gleda

8. Сигма правило #211: Увек се иживљавај над слабијима!

9. ima da budete ovde u tačno 00:00 jebem vam mamu u pičku

10. Poz za sve koji snajperisu iz ofa ofc

11. Odbrojavamo sitno

12. Ulazimo u godinu bez pandemije.
    Bitchute rate opada 70%

Idemo sitno

13. Ejdus ima cast da prvi cestita i odbroji noobu godinu

14. Aj ziveli vukajlijasi sace ponoc

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.