Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
"Nije loš _____ (ime rendom srpskog vladara u novijoj političkoj istoriji, mada moguće i u ranijoj), ali su govni ovi oko njega."
bukv
Nije loš Srbislav I Svevladovic ali su govni ovi zupani oko njega.
averidz prica starija od tocka
iznenadjen sam cinjenicom da je av priznao da je izgubio bg i pored sveopsteg mesetarenja 10god unazad, ovakav samar ni fender nije primio
Kad ste pglu ko racku
Poenta je da je on od svog okruzenja najbolji.
jer ukusan sendwich vitrino
Jbt spomenes vucka u random x korelaciji da nije najgori od svoje kamarile wannabe botovi vide sendvic.
Sustinski vucka i ekipu najvise i mrze oni koji ne dobijaju sendvic a zeleli bi
eh gde bi nam kraj bio da je vucic bio okruzen kolko-tolko pametnim i postenim ljudima...al ne daju dusmani, te ga ameri teraju da drzi zoku, te britanci da stavi brnabicku za premijera, te rusi da drzi vulina da laje kad zatreba, a on mekan ko dusa, trpi jer mora jer zna da samo on moze da plovi brodom zvani srbija po buri, zna da su to objektivno dati uslovi koje smrtnik ne moze da promeni, prejake su te sile, zar biti drzavnik jedne male zemlje i znaci jos nesto osim snalazenje medju velikim silama koje bi da te zgnjece?
nekako se uvek poklopi da imamo vladare koji nisu tako losi, ali sve govna budu oko njih, koja igra sudbine, ironija istorije, msm nemoguce da postoji neka korelacija jelda
Jok brnabu je postavio tek tako.
Budalo tupava svako odradi neki svoj deo posla pa zato i dobije odredjeni benefit.
Da se ucuri radikalskom birackom telu valjda
Ko da vucko moze bas da igra na izvolte. I njemu se namecu uslovi ali pacijent poput tebe tu vidi diktatora
Ako je vucko diktator vi ste onda ovce
Predsedniče Vučiću, imate moj glas!
jel znate za onaj mim templejt s iq skalom, mislim da bi dobro legao sad
tipa svi everidz vukajlijasi u sredinu, everidz sendvicar iq 70 i cara isti skin kao everidz sendvicar, samo iq 150
Trola malo cara mora biti na drugom kraju on, on je protuteza ustaljenom vukajlijaskom misljenju
jednom radikal uvek radikal, sve drugo pada u vodu, ma ne interesuje me i da je sin božji, tako je kako je
R A D I K A L
A
D
I
K
A
L
Strasni vucic rusi srbiju.
Jbt podeli sendvice random debilima neoprostiv greh.
Ne bez zajebancije, pisa se po vucku vise nego zasluzuje
Obj ko bi i zasto trpeo Vulina osim da mora. Ili Dacica. Brnabu.
Zasto jbt
Kako sam samo istrolovan ovim ah
onaj ko hoce da izgleda pametno i mocno, kao da samo on moze da resava probleme? ili su ga i na to naterali ameri?
Moze i dacic resava, resava ih brnaba. Vulin se isto hvalise.
Manje patetike molim. Samo u vucka gledate, sve drugo ne postoji.
Vucko faraon