Rat u Ukrajini 2022

1. Laze zvalavi da smo jedini samo drugi dovoljno pametni da cute

2. Mozda vas izraelci pripaze u buducnosti za neke vase interese jer im saljete oruzje sad

3. Tako razmišlja avg krezavac i oko ukrajine.
    Vlast u Srbiji rasprodaje Srbiju čuj će neko da je zaštiti.

Drugosrbi ližu zapadnjacima stopala već decenijama a i dalje kurčina lol

4. To si u pravu samo interesi, kakve usluge i zasluge

5. nema tu srb ista koristi, samo steta
    Kartel prodaje u ime srbije za svoje dzepove. Odrodjena drzava

6. Sad mi nešto pade na pamet što je Plidu juče rekao - nešto na foru cara i melk najviše brane Hamas ovde, (nisu rekli Hamas, nego Palestince hehe), a realno bi radje imali Bibija za komšiju jer je beo, nego bukvalno ikoga za nijansu tamnijeg. Kmeee, priča se priča da crnci dolaze.

Klasičan kompleks mikrokurca.

7. a realno bi radje imali Bibija za komšiju

Benjamin Mileikowsky poljak da, ovaj drugi mejmun ne mejmune

8. kako li je ovim ljudima kada ih kojekakvi celtovi, cevare i slicne proeu-atlantisticke njuskare i dalje podržavaju na njihovom putu nestanka

https://x.com/i/status/1954541969322992082

9. odakle ti ideja da podrzavam rat, konjino?

10. a šta podrzavas? mir

svaka druga recenica ti je na temu kritike rujana, pa daj tu kritiku da se čuje

11. Kritikujem i ostale, samo sto ti samo cujes kad kritikujem druga putina jer ljubljas rosiju.

12. ja samo ne pravim razliku izmedju zapadnog i ruskog licemerstva. ti za ovo prvo vidis i ne reagujes, i onda i zaboravis, a za ovo drugo te pecne u identitet i osecanja i onda zapamtis.

i onda mislis sam protiv rusa iskljucivo, a tvoje misljenje se bazira na tvojim osecanjima a ne na tome sta sam ja reko :)

13. zapadnog i ruskog licemerstva

u cemu se ogleda rusko licemerstvo po tebi?

14. ma nema ga itsch. uopste se ne ponasaju kao globalna sila sa 20k nuklearki prema ostatku sveta, samo sa manjim uticajem od murice i kineza jer su golje sa oruzjem.

pa prvo prema nama - pusta obecanja, udri na bratstvo i emocije - 0 prave podrske vazda bilo vazda ostalo. eventualno tutni dzvedzi pare, tu care isto osecajne, ne priznaj kosovo, obecavaj ljubav i uvaljuj kurac kad ti se prohte.

15. pljuni malo po picki, podmazi, i srbi zaboravljaju brzo losa ruska karanja

16. lol, znaci ti si emotivno ostrascen u odnosu na rujane jer nisu ovo i nisu ono nama dali, poslali, poklonili itd

pa prvo prema nama - pusta obecanja, udri na bratstvo i emocije - 0 prave podrske vazda bilo vazda ostalo

ovo se unutrasnji lozaci primaju da bi rusi trebali bukv da ratuju za nas, posalju par nukelarki ovde i daju gas džabe. I onda bi se jelo govna kako je malo

17. al aj posto jedes govna kako nemam kritike prema rujanima, ofc da imam, tj prema putinelli. Do sada su već triput trebali da smaknu kokainskog umesto što tamane ukrajinsku sirotinju koja prisilno ide u rat

18. imas i onu drugu pricu, da je celokupan rat fingiran od strane ješa da se potamani slovenska rasa na prostoru ex velike hazarije, 15/17 ruskih oligarha su ješe, kokainski ješa, putin isto ješa po majci

tu dodatna zanimljivost sto taj prostor u ukrajini de se ratuje nekadasnja slavenoserbija bukv naši ljudi tamo koji se asimilovali u ruse

19. Hahah smanji balkaninfo caro

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.