Prijava

tebra javi ovom drugorusu da krene da piše knjige, možda se budu dobro prodavale po zapadima, mada teško će to da ide pored sve prisutne soroš propagande međ žgadijom lol

Која је поента ових кабадатових објава о срањима у русији, па овако нешто имаш свуда, иако сам престао да читам на четвритини објаве зобг патишпањско-америчке приче.

Oće da nam otvori oči i smanji sveopštu rusofiliju na saitu prema rujama i bratu putineli

a to razume se samo pojačava podršku prema braći rujanima

čekam sad da vidimo koliko tamo ima alkosa, koliko abortusa i koliko pijani rus maltretira ženu i taštu

трла баба лан

minvajl ovaj taliban dočao u Kijev za pare da bodri ukre dalje da gube skalpove

Prince Harry:

Ukraine has very much earned the respect of the world through its leadership, through its resilience, and through its conduct, and of course, through its innovation.

The question is no longer whether Ukraine will stand. The question is, will the rest of the world match your resolve? Because one day soon, this war will end. And history will not ask what we said, it will ask what we did.

боже коко мрзим западну монархију

i oni su ročildi to se zna

Caro, kako je u Rusiji? Dugo si tamo, pa znaš sve iz prve ruke. Ovde kod nas u ССП (Северна Српска Покрајина) nije baš sjajno.

Kriza ovde jeste velika strepi se kaće dizel da skoči na 0.8 ojra po liji gaSSa standardno nema he he

sad je dosta teška situacia i oko ejca, kad dođu ova krizna vremena svi vole da misle na potomstvo a niko na zaštitu, plandemija bukv

Pa nedavno sam pisao kako su doveli transdžendere u školu u Njemačkoj da podučavaju mlade umove o ljudskim pravima, ovi im pustili mačo akcione filmove, komentari: 0, kao i svaki put kad donesem takvu vijest. Kažem ja, kao onaj mim

thing:
thing in Japan: :o

Tako i ovdje, na Zapadu si drogoš, u Rusiji si statistička greška. Ne može Rusija biti loša, da ga jebeš.

Poenta mi je da je, nažalost, kao i sa puno stvari, prava istina blekpil. Ne da je Rusija loša, a Zapad kul ili kakogod, nego da cijela ova kugla ne tako polako, ali dosta sigurno klizi niz provaliju. Lično ne ljubim ni jednu zemlju ni dio svijeta, naprotiv. Ni jednu ne vidim kao pozitivca niti uzdanicu, isto i sa, da prostiš, političarima. Od svakog novog dana mi se malo-pomalo, sve više i više bljuje. Ali, brate, rusofil ima supermoć da gurne prst u uši i ignoriše svaku moguću kritiku Rusije. Evo ruskog Viktora Savića, ima da vam kaže nešto.

https://streamable.com/dcj3mi

Caro, ti redovno ostavljaš linkove od Tvitera, a nikad od nekog ruskog sajta. Jel znaš da Rusi nemaju taj luksuz da lelemudaju, ni po Tviteru, ni po Fejsu, ni po Instagramu itd? Gledaj kakav hakler tamo trebaš biti samo da odeš na neki zabranjeni sajt.

For the Big Three mobile operators in this country, bypassing blocked sites is possible, but depends on whether your specific region uses whitelists or blacklists. Whitelists mean everything is blocked except for approved banking and government services, plus a few marketplace services with fast food options. Blacklists mean everything is allowed unless specifically prohibited, with blocked sites filtered using traffic filtering devices, the so-called technical countermeasures against threats. VLESS, a protocol widely used in Russia specifically designed to circumvent blocking, is now detected and blocked in most modes by mobile operators, based on its signature.

There are two situations on mobile devices, requiring different bypass methods:

First, when blacklists are in effect, some VPNs operating on the VLESS protocol are still accessible – around 5 out of a thousand free servers from the free subscriptions specifically published on Github. Also still working is WireGuard, optimized by Russian enthusiasts with a variable packet format called "AmneziaWG 1.5," which works with servers from WARP Cloudflare, and "AmneziaWG 2.0," with dynamically changing packet formats dependent on the server-side, which now only runs on personally purchased VPS servers.

Second, when whitelists are in effect, you need to use a cascading connection, a Russian VPS server deployed on cloud services approved by Russian legislation, connected to a foreign VPS server. Alternatively, you can use a Russian CDN for your web server on a home router or foreign VPS to get onto the list of allowed IPs. Free subscriptions using precisely this method are also available on Github.

Hvala za инфо.
Razmišljam već dugo sa porodicom( три сина 19, 16, 14 žena i ja) da probamo da dobijemo papire. Znamo po malo ruski, učili smo od 4. razreda.

Poenta mi je da je, nažalost, kao i sa puno stvari, prava istina blekpil. Ne da je Rusija loša, a Zapad kul ili kakogod, nego da cijela ova kugla ne tako polako, ali dosta sigurno klizi niz provaliju. Lično ne ljubim ni jednu zemlju ni dio svijeta, naprotiv. Ni jednu ne vidim kao pozitivca niti uzdanicu, isto i sa, da prostiš, političarima. Od svakog novog dana mi se malo-pomalo, sve više i više bljuje.

pa dobro onda si mogao ovo linkujes na porodicne vrednosti
a na rat powerslawlja vs kripotocionista ukromira (ješimira)

Gledaj kakav hakler tamo trebaš biti samo da odeš na neki zabranjeni sajt.

koji su to zabranjeni sajtovi za ruje daj da vidimo?

Na ovom sajtu dobijam prave informacije.
Спасиба.

koji su to zabranjeni sajtovi za ruje daj da vidimo?

... recite mi da se šalite. Počeli još prije petnaestak ljet, nakon rata ga zavrnuli maksimalno.

https://www.top10vpn.com/research/websites-blocked-in-russia/

Razmišljam već dugo sa porodicom( три сина 19, 16, 14 žena i ja) da probamo da dobijemo papire. Znamo po malo ruski, učili smo od 4. razreda.

prijatelju dosta ti je lakše da ruje izađu na dunava a totie još malo

pa dobro onda si mogao ovo linkujes na porodicne vrednosti
a na rat powerslawlja vs kripotocionista ukromira (ješimira)

A šta znam, o Rusiji je, pa rekoh. Tako se i ona tema o izborima u Americi koristi malo slobodnije, da ne kažem LIBERALNIJE.