Суштина је била да могу да одем на море у Словенију и да ме гледају као човека, а не као клошара. Суштина је била да су криминалци били или у затворима или на задацима по Швабији и Холандији. Суштина је била да кад прелазиш грану нико те не изводи из буса да пролазиш као овца.
И ту суштину јесам осетио, али јбг, било људи који су хтели другачију суштину, и сад је имају. Ваљда су бар они срећни сад.
Па оно као дођу комунисти и одузму ти кућу па сад спаваш на клупи :Д
Из чиста мира?
Из комунистичке идеологије, дај дузмемо једну кућу некоме ко има две, штаће му две куће, доста му једна.
mnogi srbi postradase da slovenci gledaju pepsija kako se dingospowirao brale
To sto ti komunostase napravile ustav na kojima nastase nove rebublike nikom nista?
Vec gledam ovu danasnju ćacad za 20-30 leta, u ala se zivelo pod siptarem, putovalo svuda, dobra kola se vozala, kurvi koksa nema cega nije bilo
Mnoga ćacad i danas vole Trst, cak stavise masovno i kupuju nekretnine tamo
Па тамо ће ови директори и начелници имати викендице и јебарнике, има дуживају ко ови из доба тита
Napisao sam, ako čita iko išta, a ne samo preleti preko postova. Nije mi poenta da serem samo po Rusiji, pisao sam nešto "Ubi Ursulu", ne "Ubi Putina". Naravno da sam za obilato sranje i po Zapadu, naročito Americi, samo što smo to apsolvirali. Da uposlimo neki dokoni AI da izanalizira druge teme i da prebroji koliko ima sranja po Americi, Engleskoj itd. (naravno, potpuno zasluženo) i onda da uporedi to sa sranjem po Rusiji (isto zasluženog, u tome je stvar), omjer bi bio cirka 100:0. Kad samo spomenem neku činjenicu da ne radi sijalica negdje na istoku Sibira, kao da diram u zjenicu oka Vukajlijinog. Ali dobro, evo, odsad primjećujem samo bijela polja na šahovskoj tabli, postujem samo o transdženderima u Ameriki.
Pa džebiga, ne znam kako protiv ovih argumenata.
Коко су преодврстне ове рибе из 80их и 90их, нека обична студенткиња од 20 год је боља од ове прајм брене.
Не заборави кабадате, вуче или како се већ зовеш, да су сва срања дошла са запада.
Počeli i ukri da se bore
A ovamo, komunizam sa istoka odnio par desetina miliona života, i to od svojih ljudi, nije ih Amerikanac pobio.
I živ bio, nisam Vuk, aman više. Jesam donekle upoznat sa tim vašim dramama, ali nisam ničiji dupli. Da jesam, bio bi dupli od Žajka ili nekog sličnog višedimenzionalnog bića.
čuš sad komunizam sa istoka.
Drevni istočnjački komunizam lol
Nema Švabo veze s tim, a Emglez sa implementacijom istog još manje, ‘naaaaš.
Sve to došlo iz zemlje izlazećeg sunca, šejtan im nanu osedlao.
Možda čojk mislio primenjeni komunizam, ne onaj teoretski lololo
Па амер није оведе, ал јесте у турнејама по ираку, авганистану, гренади, индијанцима, британци и тако то.
Nije da branim amera, daleko bilo, ali čak i najljući kritičari njihove politike im pripisuju oko meleon u Iraku, još toliko u Vijetnamu i aj da kažemo još par meleona u ostalim specijanim vojnim intervencijama.
I to ne svojih ljudi.
Ljinsta je toliko Slovena pobio izmedju jutarnje kahve i fruštuka.
e jesi ga ti neki Jugoslav nisi ni osetio suštinu