Rat u Ukrajini 2022

1. Cenim da će kroz nedelju dana da krene opšta šorka

2. jel zna neko kolika je podrska trenutnoj ukrajinskoj vladi?

3. Putin: invazija, helikopteri, rakete
    Melk: čitaj knjige, Vladimire, čitaj knjige

Šalu na stranu, da li bi se ovaj rat desio da nije bilo kovida, ili bi se desio kasnije, ranije, šta mislite?

4. da li bi se ovaj rat desio da nije bilo kovida, ili bi se desio kasnije, ranije, šta mislite?

od kako su nezavisne i jedna i druga država trpaju se, kovid ne znači ništa.

5. UN će kurac pomoć, NATO će kurac pomoć, biće kao Izrael i palestina, par meseci će biti ovako, i onda će sviju da boli ona stvar kasnije.

6. jel zna neko ovo da mi odgovori, stvarno. posto je to razlika izmedju toga da se zavrsi ko za krim, pojeo vuk magarca bilo ukrajinsko sad rusko i gradjanskog rata koji ce da traje.

npr jel iza dnjepra ima 50% i vise ljudi kojima i nemaju neka posebna osecanja bili ukrajina ili rusija?

7. hahhahahahhah mesni avatar game strong kao i uvek brat moi

8. celt mozes da pojasnis kako mislis "nemaju neka posebna osecanja bili ukrajina ili rusija" u 2022-oj godini? Mislis na nacionalna osecanja? Jos od pocetka 19-og veka i razvitka nacionalne svesti nema coveka koji nije nacionalno osvescen i, rekao bih, ostrascen. Pogotovo ukrajinci koji su toliko propatili od rusa, ne vidim kako bi nekom bilo svejedno uopste

9. Idi bre mesni udavi se od tvog avatara ahahahahah

10. 2014 kad je bila revolucija nije bas bilo najjasnije ko je bio za sta, a i kao uvek revolucijom, pitanje je jel vecina podrzava to.
    to pitam, jel recimo vecina pro ruskih ukrajinaca nagomilana u istocnom delu.
    ako jeste, mozes ti da pricas do sutra o drzavi, patriotizmu itditd, nece se narod boriti za tebe nego kaze boli me kurac sjase jedan dodje drugi i onda scenario ko za krim.

ako nije, onda moze da dodje do tezeg sranja.

to pitam

11. https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Ovo je sve sto treba da znas o tim govnima. Ako ovo radiš najbližem svom, šta si u stanju da radiš drugima..

12. Previse odgovora trazis na saljivom sajtu celt, nema ovde niko da je toliko upucen u ovaj sukob ipak je u pitanju nacija od 40 miliona ljudi na povrsini od preko 600 hiljada km2, tesko ti ko na to moze odgovoriti osim mozda

C I R K O
    I
    R
    K
    O

13. Kakva je ovo strana 17, nigde nema 157975 tviter linkova. Cirko reagiraj, kako cu saznati sta se desava.

14. Plidu ali to su bili jevrejski Boljševici

15. Pogledaj Europa: The Last Battle dokumentarac

16. Ok, mislim jednostavan pogled na mapu ti moze reci da jeste, nagomilani su na krimu i u istocnom delu, zato sam se zbunio. Cirko91 ce dati insight u ovo.

17. https://vukajlija.com/forum/teme/76023-kriza-u-ukrajini?strana=17#post_4097841

haha upravo

mogu samo reci na osnovu licnog iskustva, ukrajinci koje znam su bolji ljudi od rusa, takodje rusofilske glavice koje poznajem tezinjaju onako bas survo tako da

Слава Україні! Героям слава!

18. Kvislinzi najebali ste kad se sve skonča.

19. Pliduuu
    https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Ovo je sve sto treba da znas o tim govnima. Ako ovo radiš najbližem svom, šta si u stanju da radiš drugima..

Samo jedna bitna distinkcija da se napravi, ovo je delo komunjara. To su nekad možda bili ljudi ali um im je bio zamućen retardiranom ideologijom.

20. Let yourself explore the JEW WITHIN

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.