Rat u Ukrajini 2022

1. Govoris cinjenice, stojis na strani dobra protiv zla kao i ostatak svijeta.

Celt: ne troluj balavce

2. Pa ja sam već postavljo one tekstove na temi koji k, što nisi čitao Caro

3. ne da ima, nego moze odma 50 linkova da okaci, nego je sad cirko preuzeo primat

Trajfo prvo rusofil onda qanonovac. Inace cirko je samo rusofil

4. Plidu ti ne znaš dal stojiš na behatonu ili pločniku, kamoli šta drugo be

5. Poremeceni Antivaksr
    Pa ja sam već postavljo one tekstove na temi koji k, što nisi čitao Caro

kaze se sto nisi citao majmune

jbt na ovoj temi pratim samo cirkove linkove

6. Treba da budem protiv Amerike, Natoa, Evrope da bi za Celta bio ril.

E jbg celte, ne mogu protiv sebe ali reci mi npr “ne zelim da cujem pravu stranu price” i ja cu prestati.

7. ne bukva taj scenario razjeb rusije i ukrajine preko putina i vojne agresije evo nama novog satanistickog sveta.

kina je vec deo te price.

agenda 2030 nije tako daleko.

8. ne seri plidu, i prestani da mi pripisujes komentare koje nisam rekao. prvo mi popusis kurac pa onda odjebi od mene, k?

9. rusi se sve dublje zakopavaju u govna sto duze sve ovo traje.

10. Dogovoreno, ti mene prestanes da ubjedujes kako je Amerika i Nato neko zlo koje napada tek tako koga stigne a ja prestanem da ti ukazujem na činjenice, popusim kurac i odjebem, k?

11. Aj prebaciću se malo u tinfoil hat režim:
    Ovo da se nije desilo bio bi mi siguran znak da agenda 21, 2030, WEF i Great Reset napreduju neometano pravolinijski i punim gasom. Jasno mi je i zašto je Klaus Švab predvideo (gle čuda) sezonu sajbernapada
    https://youtu.be/0DKRvS-C04o

JUST IN - Biden has been presented with options for massive, unprecedented cyberattacks against Russia.

Among cyber options US considering: Disrupting internet connectivity across Russia, shutting off electric power, and tampering with railroad switches to hamper Russia’s ability to re-supply its forces, NBC reports.

@disclosetv

JUST IN - Cyberattacks by Russia on members of the alliance "can trigger Article 5," warns NATO head Stoltenberg.

@disclosetv

JUST IN - America’s biggest microchip company #Nvidia hit by a cyberattack in the last two days that "completely compromised parts of the company’s internal systems."

https://www.telegraph.co.uk/business/2022/02/25/us-microchip-powerhouse-nvidia-hit-cyber-attack/

@disclosetv

12. vazi evo da pocnem: nije amerika i nato nikakvo zlo, samo gledaju svoje interese kao i rusija. isto su govno.

tako da poceli su ovaj rat i jedni i drugi, nije doslo zato sto su jedni zlikovci krenuli bez ikakvog povoda.
    iako mislim da je kretenski sto su resili da vojskom ulaze i rade to sto rade, mogu da ih razumem. kao sto mogu i nato sto bukvalno bez ikakvih licnih ulaganja nahuska ukrajinu kad vec moze.

krivo mi naroda tamo, jer sto se vise ovo razvlaci to su manje sanse da ce ikada opet normalno na zive. ili ce da ih jebu rusi sto im pokazali kurac ili ce da ih jebu rusi sto su ih okupirali. a sve sto hteli je da ih ne jebu rusi. samo su mnogo netakticki prisli tome.

13. A ima i ovoga

NEW - While the crisis unfolds in East Europe a national vaccine pass, the SMART Health Card, has quietly rolled out in the US – and Red States are getting on board.

https://www.forbes.com/sites/suzannerowankelleher/2022/02/24/national-vaccine-quietly-rolled-out/?sh=3920fdfb6be6

@disclosetv

Znači više ne idu

neometano pravolinijski i punim gasom

nego prave prečice i vataju krivine

14. rusi se sve dublje zakopavaju u govna sto duze sve ovo traje.

do ramena

15. i ako bi birao sta je bolje za zemlju, naravno da je beskonacno puta bolje da se pokaze kurac putinu i tom diktatorskom drustvu i da se integrise u evropu.

ali nije bolje od rata na tvojoj teritoriji.

16. sad mi popusis kurac plidu

17. sovjetski savez, ne samo da se raspao, nego se nekadasnje republike medjusobno kolju

vlazni san svakog americkog predsednika iz ere hladnog rata

18. Savetovao bih vam da pogledate/poslušate po koji Putinov govor pre nego što ovako okarakterišete njega i njegovu zemlju gospodine celte

19. 800mil slovena nebrojeno drzava ratova krvoprolica. To radimo mi.

Ostaje pitanje ko inicira i zasto. Sto se zapadnjaci ne kolju. Kao civilizovani su jelte. Ne nego su vec odvaljeni.

Cilj je razjebati tradicionalne zemlje obesmisliti znacenje nacije i porodice, svet svesti na pojedinca bez istorije iskljucivog konzumenta amera kako bi nwo bio ful speoveden.

20. Savetovao bih vam da pogledate/poslušate po kpji Putinov govor pre nego što ovako okarakterišete njega i njegovu zemlju gospodine celte

jel mislis da bi tebi bilo bolje da zivis pod ruskim rezimom ejduse?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.