U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
beli prezidente >trifunovic prezidente > zelenski prezidente
Pil naravno da nas zanima i bosnjacko misljenje o svemu jbg, ne znam odakle ti ideja da ne treba da se oglasavas na ovu temu. Mada ja pamtim sta si mi sve pisao onomad...pominjanje mrtvih itd...
Pill ne oglašavaj se dalje na temu, hvala u ime naroda.
Prumer razjebanosti smo bas najvise osetli ovde balkanjerosi i zato je beda pisati po ukr i rus jer je bukv u pitanju replikat nasih desavanja na visem nivou
Bh srbi cg vojvodina zapata bosnjak hotul
Sergej da je ratni predsednik, to bi bila parada nekih citata iz opskurnih komada Ežena Joneska, kapitulirali bi za 4 sata. I njegova higijena upitna. Wartime predsednici od Srba danas
Bole ludak (mada on bi i deci davao kalaše)> šaponja> vuchich> dačić> ludi radule>sergej
Ko sa bosnjakom nije brat srbin nije
https://www.youtube.com/watch?v=1vRYwaJC5FY&ab_channel=AlexanderBogdanov
Ej, ovaj psiho spamuje. Čujemo se sutra, drugari. 170cm zelenog su laž!
Ahahah
Vcrs ce bude neki falimir fazon: ej melk pozz :)))))
Je l se setio neko da predloži ukidanje opcije ruskog jezika na gugl translejtu?
Ako ništa drugo, bar smo jednom za svagda utanačili da će pre Rusi ući u eu nego mi.
Pozdrav Cariško, samo malo da se razrede Bugari midžeti, nindža stopala i dejanlučići pa da možemo na miru da divanimo ko ljudi.
lolo
Bukv ulazim u defens na temi. Ko pliduuu
No post.
Putin satan-zion ekval zeleni-nato fuksa biden pedo democrat
Isti tim radi nas ko voline
Kakav tip nas očekuje nakon Putina, šta misliš? Neki drugi kgbovac ili pak komičar?
caro, melkore, sta ce se desavati u ukrajini u narednih mesec dana? pls budite konkretni.
Vid ovog vampira lolo
brnaba tip je uvek dobar za pokazivanje integriteta
Plidu je dosta napredovao, ne trigeruju ga više sitna etnonaci podbadanja
Mada morao bu priznati da se sada kao islamista može lako ostati kul jer se rokaju rišćani medjusobno, winwin situacija
Mnogo se zalećelo sa obe strane, neće ovo na dobro. Nema ovde prostora mnogo za povući se dostojanstveno, skoro svi čipovi su u igri, kolač je spremljen. Počelo je.
Korono vrati se.
Bebo, sve ti je oprosteno.
Moja poruka mira