Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kad će da krenu komentari po portalima: OVE IZBEGLICE BOLJE OBUČENE BRE OD MENE I BOLJI TELEFON IMAJU BREE
Brt da sam Slovak il Poljak, kupio bih jedno 100 koka kola i plasticne case i na granicu malo kao osvezenje, samo da bi picke muvao
Izginuće još ljudi, Rusi će porušiti ili preuzeti sve što je od strateške važnosti, nastradaće i nešto gradova i sela, ostrašćene budale će praviti kojekakve bezumne ispade i zverstva, stići će još oružja sa Zapada i ni jedan vojnik, bojkotovaće se sve rusko (do izvesne granice naravno, neće valda gas da obustave usred februara, ili da pozatvaraju fabrike svoje u Rusiji lol), propaganda na obe strane ostaje ista. Ako se ne potpiše primirije nekakvo pre toga, a verujem da hoće.
E da sumnjam da će vojska ići duble u Ukrajinu, možda malo.
ma to samo za muslimansku sirotinju s bliskog istoka, za bele evropljane koji beze od rusa je in da se bude refugees welcome cak i u zemljamaa poput poljske, slovacke i madjarske
Realno je ovo jako dobra prilika masi ljudi da dobiju neka duža boravišta (3-5 godina) po Holandiji, Norveškoj, Francuskoj...A živeli su kod kuće kao klošari, pa sad što da se ne iskoristi prilika, bežmo ženo put Zapada (prijaviš boravište samo u Donjecku za svaki slučaj). Relax guys.
Što je i normalno, braon peškiroglavi sleeper agenti kozojebi infiltratori evrope koji će da je sruše iznutra mogu da se nasisaju kurca. Doduše nemam ništa protiv samo nek ruše sve dok ja ne mora ih gledam i ne mora prolaze kroz ovu zemlju.
https://youtu.be/CH1oYhTigyA
Dobija skroz novu dimenziju ovaj video danas u odnosu na pre godinu dana
hvala melkor, i ja tako nekako mislim, iako realno nemam ideje. nekako mi izgleda da je dosta toga na stolu ovde, od aj zajebemo ovo i pojeo vuk magarca do novog hladnog rata.
cara me isto zanima sta misli.
Ma viči ti "halaqua, halaqua...ISLAAAAAAM!" nemam ja ništa protiv, ali s druge strane bodljikave žice
nadam se samo da ce ukrajinci sami da se razracunaju za azovcima i ostalim skartom covecanstva.
ej, zelenski, jevrej uvrsta naciste u svoju vojsku, koji javno pre 4-5 god pricali kako su jevreji untermensch, i kako ako goloruki civili preuzeli majdan, mogu da preuzmu ukrajinu za 3 dana sa puskama.
i sad su ti ok zapadu? nisu bili do pre mesec dana, sad su ok, jer to kao bolje od rusa?
najbukvalnije, kad bi se sa njima razracunali, rusi ne bi imali vise nista cime bi mogli pred samim sobom da opravdaju maltretiranje ukrajinskog naroda.
to i ocekivano jbt, ko sa nacijima i ultradesnim ljudskim skartom pravi vlast, moze da ocekuje neko sranje. mogli bi i mi da naucimo nesto iz toga.
moje predvidjanje je da ce srbija zesce da najebe, ne nuzno vojno, ali ima da nas izoluju i stvore severnu koreju od nas u srcu evrope, nadam se da gresim
zasto bi srbija najebala?
i dal mislis da smo bas tolike budale, da bi vlast, koja god da je (bosko doduse...) ili narod dozvolio da zbog ovoga najebemo kao drzava?
sama cinjenica da vecina komentarise to kao "najebacemo" a ne "branicemo cast" ili tako neko sranje sto smo radili pre, stavlja stvari u perspektivu gde necemo da najebemo, po tom misljenju najebavanja.
nekom je najebavanje da izda rusiju, srecom ne znam ih puno vise.
zato sto jedini, uz belorusiju, nismo uveli sankcije i jasno osudili ruse
mi smo od sada za ostatak evrope mali rusi na balkanu i bicemo kao takvi tretirani
da, ne da mislim, nego sam uveren
i da tragedija bude veca, ovo je jedna od retkih odluka u zadnjih 10 godina koja ce zapravo biti bazirana na volji naroda...
O ne, nismo odma uradili nešto što nam nije nužno u interesu i od čega nemamo nikakvu opipljivu korist, samo da bi se dopali Zapadu.
Kakoav užasan potez...to nikada u politici ne može da bude protumačeno kao da treba da nam daju neke koncesije da nas pridobiju...daj da se okrenemo na leđa i pokažemo im stomak, da nas ne bi tykly :(
niko nas ne dira trenutno, tek 5 dana proslo. a posle, ajde malo manje sa tim da smo glupi i sta vec ne.
da do sada su nas tretirali lepo i pevali nam a sada će i da nas diskfalifikuju
nece nam vise slati trecerazrednu milku i sampon protiv peruti koji izaziva perut