Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Inače što duže traje rat - Zapad će prodati sve više oružja, učvrstiti politiku, ekonimski iscrpiti Rusiju i okrenuti protiv Putina i one što su neutralni. Svi su se spremali za ovo odavno, ne samo Rusi.
nemaju podrsku naroda, ali posto su to budale, oko 10% ukrajinske vojske trenutno su oni i organizovani su. najverovatnije su svi u vojsci jer to je taj profil nejebaca, koji oce da se bije samo i mrzi svet.
sa tim se nije zajebavati. i to precutuju svi.
rusima je to bio propagandni izgovor i ono protiv cega se bore, da narod proguta silovanje drugog naroda.
Jasno, weak excuse svakako
:D
Klimatske promene gde ste
BEBO VRATI SE
Šta tv krene da svira kurcu tako svi hotulijani pevaju
Juče na programu vakcina, danas rat u ukrajini.
Btw odigrava se rat trenutno na planeti u jos par tacaka ali niko o tome ni kurca.
Drugarica jako dobra mi je Ukrajinka, živi ovde već brdo godina. Imam još neke drugare odande. Rusi i Ukrajinci se u suštini jako vole, u 90% slučajeva - budala i desničara naravno ima uvek i svuda, ali u principu jedni druge stvarno smatraju bratskim narodom. Ne ko mi i Hrvat što večito imamo neko zatezanje i netrpeljivost, i kad se ne puca. Ljudi su glasali onog idiota jer su protivkandidati bili krš jadni, ne jer su imali neko veliko poverenje u njegove sposobnosti a - naročito ne jer su mislili da će ih uvući u rat. Zapad će ga gajiti i zalivati tu po svaku cenu, kao što Putin radi sa Asadom.
cara: 7000 postova o vaccini, 150 postova o ukrajini
isto cara: jebeni hotuli, samo se pecaju da pricaju o onome sto im se servira
Pandemije nema bebo vrati se
jebi ga, ovaj nam je blizi srcu. to je isto kao i ona prica kad u parizu teroristicki napad, sto vise pricamo o tome nego o napadu u ahmedinedzabadu.
to je valjda kako ide. mi imamo vise interneta i prostora da pricamo a i vise slusamo ono sto nam je blize i vise utice na nas.
Hvala Caro što si nam na to ukazao.
Malo je reći da je koristan info
Carisxa se dehotulizovao hotulizacijom.
F E J L
E
J
L
Jer smo pod zapadnom ingerencijom
jer su nam blizi covece. lice na nas, ponasaju se kao mi, slicno razmisljamo, slicne stvari volimo, slicne mrzimo i razumemo se.
kolko god se puvali da smo rusi iz sibira ili da su nam muzdahedini bliski srcu jer i oni ne vole ameriku, ni jedno ni drugo nije tacno.
Mnogo si bolestan i psihopata decko jbt.
Lol pa jel bilo Tito Jugoslavija bliski istok braca nesvrstani. A sta rade migranti iz tih podrucja ovde?
S V E S T
V
E
S
T
Z N A NJ E
N
A
NJ
E
https://www.youtube.com/watch?v=EDK9KOfknTw&ab_channel=TrioMandili
Kakvi cigani. Beda i sirotinja najgora ali PEVAJU