Rat u Ukrajini 2022

1. Inače što duže traje rat - Zapad će prodati sve više oružja, učvrstiti politiku, ekonimski iscrpiti Rusiju i okrenuti protiv Putina i one što su neutralni. Svi su se spremali za ovo odavno, ne samo Rusi.

2. nemaju podrsku naroda, ali posto su to budale, oko 10% ukrajinske vojske trenutno su oni i organizovani su. najverovatnije su svi u vojsci jer to je taj profil nejebaca, koji oce da se bije samo i mrzi svet.

sa tim se nije zajebavati. i to precutuju svi.

rusima je to bio propagandni izgovor i ono protiv cega se bore, da narod proguta silovanje drugog naroda.

3. Jasno, weak excuse svakako

jer to je taj profil nejebaca, koji oce da se bije samo i mrzi svet.

:D

4. Klimatske promene gde ste

BEBO VRATI SE

5. Šta tv krene da svira kurcu tako svi hotulijani pevaju

Juče na programu vakcina, danas rat u ukrajini.

Btw odigrava se rat trenutno na planeti u jos par tacaka ali niko o tome ni kurca.

6. Drugarica jako dobra mi je Ukrajinka, živi ovde već brdo godina. Imam još neke drugare odande. Rusi i Ukrajinci se u suštini jako vole, u 90% slučajeva - budala i desničara naravno ima uvek i svuda, ali u principu jedni druge stvarno smatraju bratskim narodom. Ne ko mi i Hrvat što večito imamo neko zatezanje i netrpeljivost, i kad se ne puca. Ljudi su glasali onog idiota jer su protivkandidati bili krš jadni, ne jer su imali neko veliko poverenje u njegove sposobnosti a - naročito ne jer su mislili da će ih uvući u rat. Zapad će ga gajiti i zalivati tu po svaku cenu, kao što Putin radi sa Asadom.

7. cara: 7000 postova o vaccini, 150 postova o ukrajini

isto cara: jebeni hotuli, samo se pecaju da pricaju o onome sto im se servira

8. Pandemije nema bebo vrati se

9. Btw odigrava se rat trenutno na planeti u jos par tacaka ali niko o tome ni kurca.

jebi ga, ovaj nam je blizi srcu. to je isto kao i ona prica kad u parizu teroristicki napad, sto vise pricamo o tome nego o napadu u ahmedinedzabadu.

to je valjda kako ide. mi imamo vise interneta i prostora da pricamo a i vise slusamo ono sto nam je blize i vise utice na nas.

10. Hvala Caro što si nam na to ukazao.
    Malo je reći da je koristan info

11. Carisxa se dehotulizovao hotulizacijom.

F E J L
    E
    J
    L

12. sto vise pricamo o tome nego o napadu u ahmedinedzabadu.

Jer smo pod zapadnom ingerencijom

13. jer su nam blizi covece. lice na nas, ponasaju se kao mi, slicno razmisljamo, slicne stvari volimo, slicne mrzimo i razumemo se.

kolko god se puvali da smo rusi iz sibira ili da su nam muzdahedini bliski srcu jer i oni ne vole ameriku, ni jedno ni drugo nije tacno.

14. Mnogo si bolestan i psihopata decko jbt.

15. Lol pa jel bilo Tito Jugoslavija bliski istok braca nesvrstani. A sta rade migranti iz tih podrucja ovde?

16. Kakvi cigani. Beda i sirotinja najgora ali PEVAJU

17. Jok nego će da jebemo koze i halačemo.
    Pa i Rusi su bliži zapadu nego Kinezi i Sand niggas ako ćemo čisto kulturno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.