Inače što duže traje rat - Zapad će prodati sve više oružja, učvrstiti politiku, ekonimski iscrpiti Rusiju i okrenuti protiv Putina i one što su neutralni. Svi su se spremali za ovo odavno, ne samo Rusi.
nemaju podrsku naroda, ali posto su to budale, oko 10% ukrajinske vojske trenutno su oni i organizovani su. najverovatnije su svi u vojsci jer to je taj profil nejebaca, koji oce da se bije samo i mrzi svet.
sa tim se nije zajebavati. i to precutuju svi.
rusima je to bio propagandni izgovor i ono protiv cega se bore, da narod proguta silovanje drugog naroda.
Drugarica jako dobra mi je Ukrajinka, živi ovde već brdo godina. Imam još neke drugare odande. Rusi i Ukrajinci se u suštini jako vole, u 90% slučajeva - budala i desničara naravno ima uvek i svuda, ali u principu jedni druge stvarno smatraju bratskim narodom. Ne ko mi i Hrvat što večito imamo neko zatezanje i netrpeljivost, i kad se ne puca. Ljudi su glasali onog idiota jer su protivkandidati bili krš jadni, ne jer su imali neko veliko poverenje u njegove sposobnosti a - naročito ne jer su mislili da će ih uvući u rat. Zapad će ga gajiti i zalivati tu po svaku cenu, kao što Putin radi sa Asadom.
Inače što duže traje rat - Zapad će prodati sve više oružja, učvrstiti politiku, ekonimski iscrpiti Rusiju i okrenuti protiv Putina i one što su neutralni. Svi su se spremali za ovo odavno, ne samo Rusi.
nemaju podrsku naroda, ali posto su to budale, oko 10% ukrajinske vojske trenutno su oni i organizovani su. najverovatnije su svi u vojsci jer to je taj profil nejebaca, koji oce da se bije samo i mrzi svet.
sa tim se nije zajebavati. i to precutuju svi.
rusima je to bio propagandni izgovor i ono protiv cega se bore, da narod proguta silovanje drugog naroda.
Jasno, weak excuse svakako
:D
Klimatske promene gde ste
BEBO VRATI SE
Šta tv krene da svira kurcu tako svi hotulijani pevaju
Juče na programu vakcina, danas rat u ukrajini.
Btw odigrava se rat trenutno na planeti u jos par tacaka ali niko o tome ni kurca.
Drugarica jako dobra mi je Ukrajinka, živi ovde već brdo godina. Imam još neke drugare odande. Rusi i Ukrajinci se u suštini jako vole, u 90% slučajeva - budala i desničara naravno ima uvek i svuda, ali u principu jedni druge stvarno smatraju bratskim narodom. Ne ko mi i Hrvat što večito imamo neko zatezanje i netrpeljivost, i kad se ne puca. Ljudi su glasali onog idiota jer su protivkandidati bili krš jadni, ne jer su imali neko veliko poverenje u njegove sposobnosti a - naročito ne jer su mislili da će ih uvući u rat. Zapad će ga gajiti i zalivati tu po svaku cenu, kao što Putin radi sa Asadom.
cara: 7000 postova o vaccini, 150 postova o ukrajini
isto cara: jebeni hotuli, samo se pecaju da pricaju o onome sto im se servira
Pandemije nema bebo vrati se
jebi ga, ovaj nam je blizi srcu. to je isto kao i ona prica kad u parizu teroristicki napad, sto vise pricamo o tome nego o napadu u ahmedinedzabadu.
to je valjda kako ide. mi imamo vise interneta i prostora da pricamo a i vise slusamo ono sto nam je blize i vise utice na nas.
Hvala Caro što si nam na to ukazao.
Malo je reći da je koristan info
Carisxa se dehotulizovao hotulizacijom.
F E J L
E
J
L
Jer smo pod zapadnom ingerencijom
jer su nam blizi covece. lice na nas, ponasaju se kao mi, slicno razmisljamo, slicne stvari volimo, slicne mrzimo i razumemo se.
kolko god se puvali da smo rusi iz sibira ili da su nam muzdahedini bliski srcu jer i oni ne vole ameriku, ni jedno ni drugo nije tacno.
Mnogo si bolestan i psihopata decko jbt.
Lol pa jel bilo Tito Jugoslavija bliski istok braca nesvrstani. A sta rade migranti iz tih podrucja ovde?
S V E S T
V
E
S
T
Z N A NJ E
N
A
NJ
E
https://www.youtube.com/watch?v=EDK9KOfknTw&ab_channel=TrioMandili
Kakvi cigani. Beda i sirotinja najgora ali PEVAJU