Rat u Ukrajini 2022

1. A šta smo nego debili :

Vucic se uvek obraca svojim debilima na tv. I ne misli da smo debili, nego zna da smo debili i kako sa debilima.

To jedino radi kako treba.

2. Prvi put se slazem sa carom

3. Vucic se izlozio na von der leyen

4. Von der leyen ima 7 deteta

5. moja ocena trenutne situacije:

- rusije je izolovana, cak i rusi masovno protestuju protiv rata
    - rusija dugorocno gubi, cak i da sutra tenkovi pregaze kijev
    - rusija ne moze da pomogne ni sebi, kamoli nama
    - kosovo je otislo i de jure
    - republika srpska je ili otisla ili ce opstati u nekom limited edition
    - vucic ceka pogodan trenutak da uvede sankcije, skenjan je jer ne moze da izdrzi do izbora
    - zemlje balkana ekspresno ulaze u eu
    - ide svetska kriza i inflacija nevidjenih razmera

alternativa ovome je da postanemo ruska severna koreja, bez zajebancije sam to razmatrao kao realnu opciju, al vidim da su ipak jajca bila dobrano stegnuta, a s druge strane nije stigao jasan mig da ce upotrebiti nuklearno oruzje ako nas neko napadne jbg nismo toliko bitni

6. Bajdene ti li si lol

7. potpisujem sve ovo sevastovo

8. Sevastokrator koje je vaše tumačenje termina de jure, naročito u kontekstu kosova

9. kontekst da ce dudje u ujedinjene nacije i ostale medjunarodne organizacije, da ce da dobije puno priznanje od evropskih drzava i posle je nebitno dal ce biti jos 10, 20 ili 30 drzava koje ne priznaju

10. Za srb rus je nebitno dal cemo dati sankcije ili ne. tu svakako samo mi pusimo.

Rusi znaju da smo amebe tako da nam nece ni zameriti.
    Kad fazon imas drugara picku koji te vec isaplio x puta al znas da je jajara šta da radis sa njim, takav je kakav je tvoj je.

11. Vrlo olako donet zaključak da je Rusija u ovo ušla naprečac i bez hiljadu razradjenih opcija, Sevaste.

12. Rusi znaju da smo amebe tako da nam nece ni zameriti.
    Kad fazon imas drugara picku koji te vec isaplio x puta al znas da je jajara šta da radis sa njim, takav je kakav je tvoj je.

da se rayumemo, ta mocna rusija je nama uvela sankcije onomad jer nije htela da se zameri zapadu.

tako da, kakvi da smo, za sad smo manje picke od njih.

13. On May 30, 1992, the United Nations Security Council passed UN SCR 757 by a 13–0 vote. It banned all international trade, scientific and technical cooperation, sports and cultural exchanges, air travel, and travel of government officials from the Federal Republic of Yugoslavia

The Security Council consists of fifteen members, of which five are permanent:5 the People's Republic of China, the French Republic, the Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, and the United States of America.

tako da, fak of rusija, za manje bi im uveo sankcije. ovo sto njima uvode je pickin dim u odnosu na ono sto su nama izglasali zajedno sa ovima sa kojima se sad kao svadjaju. al aj to sam ja, treba se voditi racuna o delu naroda koji ima amneziju, pa mozemo da sacekamo dok ne zatrazi neko direktno.

14. ustvari cek, moze i celo da se iskopira. nisu nam rusi uveli jedne sankcije nego 4 puta glasali za.

On May 30, 1992, the United Nations Security Council passed UN SCR 757 by a 13–0 vote. It banned all international trade, scientific and technical cooperation, sports and cultural exchanges, air travel, and travel of government officials from the Federal Republic of Yugoslavia.59 On the following day, President George H. W. Bush of the United States ordered the Department of Treasury to seize all US-based assets of the Yugoslav government, worth approximately $200 million at the time.10 French President François Mitterrand initially delayed the passing of Resolution 757 when he proposed that the sports ban be removed, but instead opted to keep the sports ban in exchange for written clarification that Serbian combatants were not solely responsible for the Yugoslav Wars.10 In spite of Mitterrand's amendment, Resolution 757 solely targeted the Federal Republic of Yugoslavia, not any of the breakaway states.10

On November 16, 1992, the UNSC passed Resolution 787, imposing a widespread ban on shipments to and from Yugoslavia.5 This Resolution was followed by a series of naval blockades, beginning with Operation Maritime Guard and later involving Operation Sharp Guard.

The UNSC passed over a hundred resolutions over the course of armed conflict in the former Yugoslavia, and some targeted Serbian entities outside of the Federal Republic of Yugoslavia. Resolutions 820 and 942 specifically prohibited import-export exchanges and froze assets of Republika Srpska, at the time an unrecognized Serb statelet established by the war in Bosnia and Herzegovina.5 When the Bosnian War ended, UN sanctions against Yugoslavia were lifted after the Bosnian elections on 14 September 1996.11 In spite of the lifting of UN sanctions, the United States maintained an "outer wall" of sanctions, preventing Yugoslavia from becoming a member of international institutions.11

A second series of international sanctions were imposed against Yugoslavia in 1998 when violence in Kosovo intensified. On March 31, 1998, the UNSC passed Resolution 1160, placing an arms embargo on Yugoslavia.1 These measures were followed by the European Union banning of JAT Yugoslav Airlines from flying to EU member states and the freezing of Yugoslav government assets in EU member states.1 On March 24, 1999, NATO began bombing Yugoslavia, and the United States and European Union enacted further trade and financial aid bans, including a ban on exporting oil to Yugoslavia.1 The European Union ended its sanctions on Yugoslavia on October 9, 2000, allowing EU members to share commercial flights and trade oil with Yugoslavia.12

15. priznali i hrvate medj prvima i slali oruzje al stavili i veto za genocid.

jbg aj vagaj

16. opet zajebano je i menjati teze yugoslavija srbija kao da je jedno isto a nije ili nije baš

17. The sanctions had a major impact on the economy of Serbia and Montenegro and its society, with Serbia the hardest hit, its GDP dropping from $24 billion in 1990 to below $10 billion in 1993,3 and $8.66 billion in 2000

leptejebo, al je sloba terao do kraja, svi posle njega su pizde na kvadrat, a reko bih I da smo mi malo omeksali

18. nema sta da se vaga, rusija nas prvom prilikom gura pod tockove za sitne pare. vise puta. onda kao prodaju bratsku ljubav pa opet.

jbt, gledaj sta rade ukrajincima, koji su maltene njihov narod, a mi ocekujemo nas ce da bezuslovno vole i nikad nam nece uvaliti kurac. a uvalili ga vise puta i to do balcaka. ko bugari.

poserem se ja na to, ljubav ljubav, mozemo da pisemo pesme, al ne mesaj to sa nacionalnim interesom.

i nemoj da sam te cuo opet da si reko da smo picke kao narod, autosovinisto kikinski. svasta smo ali to nismo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.