Rat u Ukrajini 2022

1. FaličniTom davi se na kurcu mom

2. Ne ozbiljno nakon sto su Banderasi isprebijali one indijske cigane u Harkovu, postali su mi vrlo simpaticni

3. Ima turskih gena i to vise nego sto mislis, narocito krajevi oko Nisa, Pirota, Leskovca i Vranja. Tacno ga prepoznas - podbuli, svinjski podocnjaci, crn, crnih ociju, lojav nekako. Takvi su turci. Ako obracas paznju

Daleki turski gen je zavristao u svojoj nemoci:

Mister_NO
    FaličniTom davi se na kurcu mom

4. podbuli, svinjski podocnjaci, crn, crnih ociju, lojav nekako

Nemodz normalno da navuce masku zulja ga jer ima nekako jajastu glavu u odnosu na haplo averidz grupu koja maske stavlja bez problema. Jaka donja isturena vilica predaka koji su džvakali korenje drveća.

lolololo

5. Caro, jel znas ko se ne buni kad mu udje? E, takav ti utisak ostavljas

6. Pa nije nemoć ako mogu da te pošaljem da se hraniš o bolničkom trošku par nedelja, samo li proviriš iza tastature ikada.
    U usta ti se serem žvaljava krvava

7. na vagi šizofrenik dileja vs šizofrenik glup ko kurac dileja odnosiš pobedu na dvojku.
    Kvota 1.0 meč zabranjen.

namešteno lololo

8. I ne nije ovo pretnja dragi Vukajlijaši. Ne! Ovo je jednostavno ponuda da Faličnom sredim višenedeljni boravak u apartmanu na traumatologiji o trošku srpskog zdravstva, da se odmori od posla i stresa.
    Legaš si u krevet, jedeš na slamčicu, milina. Koj ti dava?

9. Legit izgledam kao gorenavedeni opis turčina i žao mi je zbog toga, ali u pasoš piše srbija tako da ja = sea person.

10. Legit izgledam kao gorenavedeni opis turčina i žao mi je zbog toga, ali u pasoš piše srbija tako da ja = sea person

sea person - riba na suvom posle par sati na +40c

11. ĆIRKO MAĐIJOOOOO

12. Who me me I'm spreading truth like Nutella over toast

13. Uzeo nik Mister Noa top glavudze i mog omiljenog strip junaka proizaslog iz neporecivog zabarskog genija. A zapravo je njegova susta suprotnost

14. Mislio sam da Je Bob Rok tvoj omiljeni strip junak

15. Hahah al se nalizalo bugarce

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.