Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Treba svakih pola godine da otvaramo suicid teme i da se napušavamo na njima
Kako dati notu da tema uspe i prodje zapazeno: spomenuti samoubistvo na ozbiljnom levelu.
Jbt danas ako nije skandal niko pisljivog boba ne daje.
Korona/ostale bolesti level
Bombas: napasete mi se muda svi
Ostali: vidi ga bombas desi bombyy jesi ziv brt neksi se javijo da znamo da si dobro
vidi ga bombas dodji, bombas, mali bombas
Ajde Caro šta me jebeš, kucam s moba. Pročitao sam temu, samo nisam bio kući na kompu da odgovorim ko čovek. De mogu s telefona eseje da kucam koji kurac.
Ok. Sry
bombas, vrati se na sajt i oprosti nam nasu ruznu proslost
bombaš fali mi tvoje bastovanje srpskijeh mitova, imao si baš kvalitetnih postova tamo
Ja sve kucam s fona godinama i lakše je.
Možda je to izvor vaših depresija
obj mogao je preko fona gugl spic rekognisna
cara:
https://i.ibb.co/HGzwkfT/167607530-127388552731452-2805400741613672218-n.jpg
Da to je špic on radi to
Kucanje preko telefona na vukajliji je najoptimalniji nacin bitisanja na sajtu u 2022. Prove me wrong
zasto je bitan nacin kucanja kako ste dosli do toga :D
Pratim i kucam s mobitela, naravno.
Na browseru mi stoji i samo rifresujem kad udjem
Isto.
Obj komp je bolji kada su zucne rasprave u pitanju. Za sve ostalo bolji mob, lakse se nubuje.
Sad i onaj ko radi moze nubuje sa posla/auta/prodavnice uz mob. Sa kompa tesko.
Nekad se nubovalo iskljucivo sa kompa i tezilo se vise biti kod kuce.
Nije da ste imali nekog izbora te daleke 2009, boomeri
Sa druge strane i fb bio govno tako da je sajt bio van vremena u to vreme. Nije bilo puno distraksna.