Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022
  • Thilmo

Светско првенство у фудбалу 2022. (службени назив: 2022 FIFA World Cup Qatar™) биће 22. светско фудбалско првенство које ће се одржати у Катару.

Првенство неће бити одржано током уобичајених месеци, односно јуна и јула, већ ће се одржати при крају новембра. Такође ће краће трајати од претходних, односно свега 28 дана, те ће се финале одржати 18. децембра 2022

• Thilmo

U petak je žreb, tad ću poztaviti grupe pa da se ložimo.

• Thilmo

Prvi šešir

Katar (domaćin)
    Brazil
    Belgija
    Francuska
    Argentina
    Engleska
    Španija
    Portugal

Drugi šešir

Holandija
    Nemačka
    Danska
    Švajcarska
    Urugvaj
    Hrvatska
    Dva tima još nisu 100% poznata, ali bi to trebalo da budu SAD i Meksiko.

Treći šešr NAŠ

Iran
    Japan
    Maroko
    SRBIJA
    Poljska
    Južna Koreja
    Čekaju se još dve potvrde. Senegal će biti u trećem šeširu ako se Meksiko i SAD direktno kvalifikuju na Mundijal, a u drugi šešir mogu samo ukoliko Kostarika već u četvrtak obezbedi plasman, a ne kroz baraž.

Preostalo mesto zauzeće Tunis ili Kanada, u zavisnosti od meča Kanađana u četvrtak uveče

Četvrti šešir

Ekvador
    Saudijska Arabija
    Gana
    Kamerun
    Peto mesto pripada Tunisu ili Kanadi, dok će poslednja tri tima biti poznata tek u junu, kada se svi baraži završe:

EVROPA
    : Vels - Škotska/Ukrajina
    INTERKONTINENTALNI BARAŽ 1
    : Četvrti tim Severne Amerike (moguće Kostarika) - Pobednik Okeanije (Novi Zeland ili Solomonska Ostrva)
    INTERKONTINENTALNI BARAŽ 2
    : Peti iz Južne Amerike (Peru) - Azijski predstavnik (pobednik meča Australija - UAE)

• Thilmo

1.KATAR
    2.HRVATSKA
    3.SRBIJA
    4.SAUDIJSKA ARABIJA

Otvoren put do finala!

• k

Da, biti drugi u skupini bi bilo taman, samo zavisi ko bi nas dočekao u nokaut fazi

• Š

Zašto si Hrvat?

• k

Samo sam realan jbg. Ili da nam svima oduzmem po 15-20 godina iz krštenice pa da se hajpamo po forumu?

• DP

Bolovaću mesec dana sa sve antibioticima ako ne prodjemo grupu, ali ne vidim kako mozemo da je prodjemo. Dok se ne domognemo nekako drugog sesira u narednih desetak godina nista

• Thilmo

Sutra je izvlačenje, ono gore je moja želja. Xd

A realno dobijamo tipa Brazil, Nemačka, Srbija, Kamerun..

• celt

sve ovo lepo, domacin u grupi a, prva utakmica itd, al kako bre moze katar da bude u sesiru sa najboljima???

kakvo je to umobolno pravilo?

• DP

Pa pukli tolku lovu, valjda mogu jednu srbiju da izvuku kao nagradu

• k

Tebra domaćin ikvalz nositelj. Moraju malo fore imati, ugostili tolko ljudi.
    Najdomaćinskija ikad je bila Južna Koreja, sećate se te krađe i seče reprezentacija?

• DP

Domacin nositelj automatski znaci i dve grupe smrti i top tekme, jedino je problem izbeci ih

• houltu9l

Svako moze pobediti Katar sa 7:0.

• k

Kuvajt ih je 79. ojadio 9:0

• Š

Ste normalni vi, jeste baš će da dozvole da svršavaju po njima rendom Srbije i Švajcarske, pa jebena Južna Afrika je 2010. pružila kakav takav otpor, ovi legit ima da napakuju prolaz grupe.

• DP

Nece proci katar grupu, ali mora jedan remi odigraju, il neka pobedica protiv neke najbudjavije ekipe

• Š

Ako skupljate sličke menjajmo se pičke, prethodna dva albuma sam jedva popunio i pored toga što sam koristio menjažu.rs. Imam sva svecka i evropska popunjena od 2010 do sad, žao mi je što nisam ranije krenuo da popunjavam tipa od 98. Ae flexujte vi vaše albume loži me to.