Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Postoji paralelni univerzum u kojem Šmoklja prelazi na Islam, ženi kineskinju i odlazi da živi s njom u Šangaj

2. Sjajna maskota za sp nema sta najbolja do sad

3. katar, njemacka, ekvador, srbija, moja prognoza

4. Bice kako sevast kaze, ne bi mu bilo prvi put da pogodi ovako

5. Suvise je dobra atmosfera u rep vreme je da Piksi pozove sina Marka da batali insta i zarola lopte

#petko #2006

6. Samo da nam ne zapadne uvek neugodni Deportivo

7. Sad sam ukapirao da mi ovo prvi put da gledam uzivo izvlacenje i blizu sam da ugasim.
    Jel uvek ovakav tezak transfer blama, ili arapi?

8. Este videli maskotu? La'eeb, sve ti jebem.

9. Maskota - naduvani Peskirko

10. Svršavački peškir

11. Leti bi i kod nas normalizovao ove arapske bele odore za muskarce sto se na glavi samo uvate ovim da ne padnu dole. Da ne pretstavljaju arape nego da se nose ovako kad sunce i vruce.

Ne bi gace celo leto obuko. :)

12. Dajte neki prenos zreba online, RTS 1 online na primer pls

13. Al da znas da je sranje tesko, do sad su mogli 30 lotoa da izvuku za ovo proseravanje.

14. sta se desava, oli izvlaciti te kugle usta ih jebem

15. Jel uvek ovakav tezak transfer blama, ili arapi?

Uvek jebeno, ne znam što svi insistiraju da mora da bude ovoliko krindž, nadam se da će nekad neko da preseče i da kaže dajte da se ne zajebavamo došli smo da žrebamo. Kakva ekipa izvlači ste vidli, Okocha, Bora Milutinović, Madjer. Donose nam sreću 1/1.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.