Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E to su bili ustanci
a bilo ih je
Hvala ti za Vucice jer bilo ih je.
Mirišljavi papirići. Nema ih više ali ja svoje čuvam. ☺️☺️☺️
Skuplja li ko kakve novčiće starije od 100 godina? Ako da, kako i gdje ih nalazite?
Većinom u srbskim tarabama, jer su starije od cele amerike.
Šalu na stranu, 100 godina nisu neke godine za novčić i moš ih na internetima naći za relativno male pare. Kloni se domaćih skupljača koji imaju običaj precenjivati sve i tražiti smešne pare za novčiće koji nisu uopće retki.
Ja imam samo neke milijarde iz 1993. LOL
Više mi se traže nego kupuju. Nema veze, testiraću detektor metala na strujnim kablovima.
Ah, nismo se bili shvatili onda. Pisao je Zdravko Čolić onomadne o tome. Onako matori jebač, hoda po Santoriniju, Grkinje vlaže, et cetera
Здравко Чолић јебе више од мрмуна и фејда заједно
I opet manje od Čiča Morade.
Чича јебе ал’ веома кратко, и увек пре Ројкена који дуже то ради
(Сморка и Дилдат знају зашто.)
Pa nit ih voli nit ih ženi, autore Vuk, to su samo recke. Ko još jebe preko 5 minuta, jesi lud, vreme je novac.
Svaka čast, Filipe Morada, tako se pronosi slava imena Filip.
Филип Морада ниједна га неће за дуже од два рада.
Filip Morada
Tuki mu kao orada
Veličinom, a i vonjem.
Ali opet jebe, ne vadi.
Bravo, Filipe, FILIPČINO
Lok
Promjena teme: ko je bolji, nindže ili samuraji? Diskutujte.
nemoj bazuku iz gaća da vadim čoveče.
Samuraji
Obe supkulture gowno, da se razumemo