U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nači kmeče lololo u životu.
loše ti je ovo jer
Vrv bivaju manipulisani manipulisani lololo.
Brt cara ima vokabular od tipa 30 reči, veruj mi, ovo je zlatno.
Indusi krindžuju gej ekipica na temi.
Plidu u kikindi, cara e tbrx daj krug u kabriu plidu kao tbrx nie moj bukv cara esam te izmanipuliso lolo ne bih ni vozo moze odban zozo
Pls da se ubaci rec kuvanje true koristim dok je planiran caragpt ovako feil bratex kmeeeee
Nove reci: kuvanje, kuvano, kmeeee sa manje i vise e, hoti-hotiji (ex hotuli), smirijo pogledom
seljanluk
Ima tu bar 40-50 reci, cuj 30 reci vokabular jbt
Bukv nikad nista nisam imao u opisu profila ili link ovakav rad zasluzuje da se linkuje na profilnoj cak bi bila topina da pored svake teme imam baton i da mi samo pejstuje odgovore da se ne smaram
Oke, ubacujem kuvanje i smirivanje pogledom kad stignem, thx bro. Ostali izrazi moraju zaživiti još malo, pa ćemo editovati.
Kuku, nisam valda ubacio. Neozbiljan sam.
Rešeno
Bukv smireni pogledom glupi mejmuni na letovanju.
haha
bukv ne kmečite lolo lejmara kabrio true
FAZON SMIRENI POGLEDOM KAO HOTULI PO FORUMU xaxaxa smireni pogledom looolol
Hahahah joj kameni hvala ti za ovo a zahvala ide i cari koji je utemeljitelj ovog preludog slenga
haha ali jos se smejem na smireni pogledom...ukrocen pogledom, kao neki filmski poster
Gospodar zveri:
TAMED BY A GLANCE
Bukv neam vise potrebu da pisem jbt osecam da mi je kameni sovim usao u pajsad MAT(E)RICU