Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Vuce pusi kurac
E to je već smislen odgovor Mlađan Lukče!
Ali svi moji odgovori su smisleni. Neki donekle, neki potpuno.
Dobro, zaboravljam da sam na "pametnom" sajtu eminentnih autora
Kisha će
Ricardo Kishna će
Kiša se ovde rasturila. Sad je baš sveže, za pidžamu.
Hej dragi dragi ,bojlerove kradi
Ja ću gvožđe a ti bakar
Nek izniknu mlaadi
Jao došli su jutros da kupe bakar, gvožđe i aluminijOm.. imaju onaj megafon, trešti cela ulica, probudili su nas.
Pa nocu se spava, trebala si da legnes na vreme
Ja nisam u pelenama ☺️
Moje more, moje more
Džanum da mi puši kurac
Meni ta pesma odvratna, doslovno
Eto sta rade tiktok trendovi od pjesme, inace bi je cuo jednom i rekao ok pjesma, zaboravio na nju i to je to
Zahvalana sam Bože dragi što se nisam upecala u mreže rastrgnute duž obala najvećeg okeana najodvratnijeg sveta ikada - digitalnog.
Tražio sam i našao u sebi truo hrast
Zatim sam sanjao da je Šmoklja banovan
*true hrast
bukv
a
Nerealno lepa stopala imam
измасираћемо их језиком