Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Engleski jbg, univerzala. Estonski je kurac od jezika, ugrofinska skupina, dakle ne vidim poente da ga učim kad ima tipa milion govornika u svetu. A engleski ovde govore bukvalno svi sem bakica na pijaci. Ako bude sve u redu, vatam se zapadnijih zemalja iduće godine, tako da obnavljam svoj zarđali švapski.
Nadam se da ću Celtu u kanton.
Idi za Kanadu
I to je moguće, videćemo još.
Tako je bracccki hvataj se švabije švice, pusti estoniju.
Fino zivotno iskustvo kad nekome kazes zivio sam u estoniji, ali jebo to kao sto vidis niko ih jebe dolaze im ljudi da rade i zive govoreci neki strani jezik kao u japanu a od tog nema kurca, vjeruj mi
Znam lika zivio u tokiju sve tako sluzeci se engleskim dok nije dosao u situaciju da mu treba poznavanje sluzbenog jezika i onda je shvatio da je bolje da pali negdje drugo
Vidi, stvarno svi pavkaju.
Da
Autore Zelen, hvala za daove. A bilo ih je.
даун ебаный
Da. Nema Fejda. Mora neko.
Da
ne mora, samo se mret mora.
ta jebena rakčuga konačno crkla i sad si ti počeo da smrdiš umesto njega. pa što si takav brt?
Ajmo na jutarnje banjanje deco.
*Blanjanje
Da
Lagano ustajanje jutros, 5 km trčanje, onda vežbe u teretani na otvorenom. Osećam se krepko i čilo.
Jedem govna, ne mogu pavkati, prevrćem se ko Dušan Silni u grobu.
Šta te je to opteretilo sine moj?
Eh, ni ja ne zaspah ni sekunde. Al zato danas mora da se radi. Jebiga.
@Zelen Samo kave lijevat u sebe danas.
@Ejdus Nepodnošljiva teškoća postojanja