Čet

1. Engleski jbg, univerzala. Estonski je kurac od jezika, ugrofinska skupina, dakle ne vidim poente da ga učim kad ima tipa milion govornika u svetu. A engleski ovde govore bukvalno svi sem bakica na pijaci. Ako bude sve u redu, vatam se zapadnijih zemalja iduće godine, tako da obnavljam svoj zarđali švapski.

2. Nadam se da ću Celtu u kanton.

3. I to je moguće, videćemo još.

4. Tako je bracccki hvataj se švabije švice, pusti estoniju.

Fino zivotno iskustvo kad nekome kazes zivio sam u estoniji, ali jebo to kao sto vidis niko ih jebe dolaze im ljudi da rade i zive govoreci neki strani jezik kao u japanu a od tog nema kurca, vjeruj mi

5. Znam lika zivio u tokiju sve tako sluzeci se engleskim dok nije dosao u situaciju da mu treba poznavanje sluzbenog jezika i onda je shvatio da je bolje da pali negdje drugo

6. Vidi, stvarno svi pavkaju.

7. Autore Zelen, hvala za daove. A bilo ih je.

8. Da. Nema Fejda. Mora neko.
    Da

9. ne mora, samo se mret mora.

10. ta jebena rakčuga konačno crkla i sad si ti počeo da smrdiš umesto njega. pa što si takav brt?

11. Ajmo na jutarnje banjanje deco.

12. Lagano ustajanje jutros, 5 km trčanje, onda vežbe u teretani na otvorenom. Osećam se krepko i čilo.

Jedem govna, ne mogu pavkati, prevrćem se ko Dušan Silni u grobu.

13. Šta te je to opteretilo sine moj?

14. Eh, ni ja ne zaspah ni sekunde. Al zato danas mora da se radi. Jebiga.

15. @Zelen Samo kave lijevat u sebe danas.

@Ejdus Nepodnošljiva teškoća postojanja

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.