Evo malopre sam se fino osro u hali i pustio vodu, ali je ostao mali govnjivi trag u solji. Umesto da to cetkom onom iscistim, ostavio sam nek cekaonicari to urade jezikom
Jeste i mađarski je zajeban obzirom da nam je blizu tu. Dok npr slovački, poljski, češki, nekako zvuče poznatije ima više zajedničkih riječi. Nedavno sam pričao s čehom koji ne zna engleski, solidno smo se razumjeli
zezamo se
Vuku narasla muda jbt. Neka, lepo.
https://youtu.be/JZC4RHVdiWA
Kasnite s trendi pesmama, autore Poluobrvo
Kasnis ti u razvoju
Uništi me čovek načisto.
fino mu reci:
Čiča Morada, s kurca moga ne spada.
Čiča Morada, napuši se kurca mlada
Vidi, omah se bolje osećam.
Evo malopre sam se fino osro u hali i pustio vodu, ali je ostao mali govnjivi trag u solji. Umesto da to cetkom onom iscistim, ostavio sam nek cekaonicari to urade jezikom
Jer humano je nahraniti zivotinje
Evo već je jesen...
A Ejdus još nije bešen
Ja Eidus pole veel hullu
Eidus hələ dəli deyil
Mislim da je Estonija zadnja zemlja u koju bih otišao da živim. Jednu jebenu riječ nemamo istu, više zajedničkih riječi imamo sa mandarinskim.
Ugrofinski jezik brt. Kao da si otišao u Mađarsku, samo hladnije i mnogo lošija hrana.
Jeste i mađarski je zajeban obzirom da nam je blizu tu. Dok npr slovački, poljski, češki, nekako zvuče poznatije ima više zajedničkih riječi. Nedavno sam pričao s čehom koji ne zna engleski, solidno smo se razumjeli
Brate danas svi(barem mladi) ljudi pricaju engleski.
Mladi da, u pitanju je čovjek od 60 godina. Isto kao i naši starci što su učili ruski, vjerovatno su i čehoslovaci