Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
zezamo se
Vuku narasla muda jbt. Neka, lepo.
https://youtu.be/JZC4RHVdiWA
Kasnite s trendi pesmama, autore Poluobrvo
Kasnis ti u razvoju
Uništi me čovek načisto.
fino mu reci:
Čiča Morada, s kurca moga ne spada.
Čiča Morada, napuši se kurca mlada
Vidi, omah se bolje osećam.
Evo malopre sam se fino osro u hali i pustio vodu, ali je ostao mali govnjivi trag u solji. Umesto da to cetkom onom iscistim, ostavio sam nek cekaonicari to urade jezikom
Jer humano je nahraniti zivotinje
Evo već je jesen...
A Ejdus još nije bešen
Ja Eidus pole veel hullu
Eidus hələ dəli deyil
Mislim da je Estonija zadnja zemlja u koju bih otišao da živim. Jednu jebenu riječ nemamo istu, više zajedničkih riječi imamo sa mandarinskim.
Ugrofinski jezik brt. Kao da si otišao u Mađarsku, samo hladnije i mnogo lošija hrana.
Jeste i mađarski je zajeban obzirom da nam je blizu tu. Dok npr slovački, poljski, češki, nekako zvuče poznatije ima više zajedničkih riječi. Nedavno sam pričao s čehom koji ne zna engleski, solidno smo se razumjeli
Brate danas svi(barem mladi) ljudi pricaju engleski.
Mladi da, u pitanju je čovjek od 60 godina. Isto kao i naši starci što su učili ruski, vjerovatno su i čehoslovaci