Prijava

Ma nije Milojko lud nego za razliku od profesionalnih komentatora koji se razumeju u to sta pricaju i spreme se pre utakmice/desavanja, imaju neke beleske, plan, on dodje, sipa rakiju, vinjak ili sta vec pio i vinguje ga tih par sati, nit zna ko igra ni sta se desava, ni detalje sporta sto prenosi, gleda prenos, verovatno uopste i ne pogleda teren i prica sto vidi pijan, ko sto bi svako uz tv.

On ti je bio preteca ovih jutube kanala gde gledaju kao i komentarisu nesto. Bio dobro placen za to, i kako je dobio i zadrzao taj status i posao to ne znam. Treba talenta i za to.

Al lud nije.

Mijatova precka

a ne cek..

A je l' se seća neko, kad je ludi Milojko prilikom pregleda medalja (ko je šta od država osvojio) na EP u Splitu, rekao: "Pogledajte! Čak je i mali Svazilend osvojio medalju!" (fcking evropsko prvenstvo, inače pisalo je SWI za državu)...
Posle je pijani Korać preuzeo 'štafetu', a ludi Milojko sklonjen do kraja veka kada se povampirio i napravio sportsku galaksiju

Gledao sam na tadašnjoj TV Sarajevo, a sve i da sam gledao Milojka vjerovatno bi mi promaklo.Bio sam baš klinac. Ali sam zato slušao lajv pokojnog Srđana Kneževića kad smo dobili Hrvate u rukometu. Baš se bio otvorio.

Meni je ubedljivo najdraži momenat (tačnije dva), a da nije vezan za naše sportske uspehe, bio onaj u polufinalu SP 1998. kada je Lilijan Tiram dao dva gola za Francusku (što su inače bili i njegovi prvi golovi za reprezentaciju). Kakav je to melem na ranu bio posle Mijatove prečke.
Jer, Hrvatska je tad imala mnogo jaču momčad nego u Rusiji (kad su uz ludu sreću postali doprvaci) i da je ušla u finale, sigurno bi pobedila raštimovani Brazil. Ne znam kako bih preživeo da se to tad desilo.

što su inače bili i njegovi prvi golovi za reprezentaciju

I jedini do kraja reprezentativne karijere

https://postimg.cc/d7D1YdqT

Hrvati prejak tim imali tad, šteta što nisu uzeli. Mada i Francuzi su bili strah i trepet.

Nisam bio siguran za kasnije.
Onda je još slađe...

Holandija razbija Španiju 5:1 mi je isto ostalo u jako lepom sećanju, ne mogu reći.

-Било која Борусијина текма;
-Распарчавање бразилских жога бонито чмарова на Светском 2014-е.

A i odakle vam to da su bili jači devedes osme, ovaj njihov sadašnji vezni red Brozović Kovačić Modrić je GOATed, kaki kurac Aljoše Asanovići i Gorani Vlaovići.

Brozović sasvim solidan igrač, ništa više od toga.

Jeste, ali kombinacija te trojice je bukvalno kao da si genetskim inženjeringom stvorio idealan vezni red, brozović džukela razbijač igre skupljač ničijih lopti, kovačić neumorni box-to-box sa odličnom kombinacijom i tehnike i fizikalija, a modrić je modrić jbg.

Aj Modriću svaka čast, a ova dvojica jesu solidni, ali kakvi su oni GOAT? Najviše da su nivo pomenutog Asanovića. Ne znam da li si čuo za Prosinečkog i Bobana, po znanju i veštini ništa lošiji od Modrića, samo malo manje posvećeni?
Ali, ajde da kažemo da je vezni red (zbog Modrića) podjednak.
Tadašnja odbrana (Jarni, Štimac, Bilić, Tudor, Jurčić, Šerić), a posebno napad (Šuker, Bokšić, Stanić) su u poređenju sa ovima itz Rusije nebo i zemlja.

Ono u Rusiji je bio samo srećan sticaj okolnosti, a u Francuskoj su bili sila.

Ne znam da li si čuo za Prosinečkog i Bobana

Shots fired

Bili su sila i u Rusiji, zato što je tim jako dobro funkcionisao i zato što imaju pobednički mentalitet + Modrića i Rakitića koji su odigrali vrhunski, špicevi su bili maestralni, odbrana je takodje igrala odlično. Ali po kvalitetu tim iz devedesosme je daleko bolji, tu nema priče.

Lester uzima titulu, to smo zaboravili.

Svaki poraz Barse, MCI i PSG. Možda malo nolajferska radost ali nebitno, uvek me obraduje. Ovo ispadanje od Reala u polufinalu me je naročito obradovalo.

Ма где су у Француској Хрвати имали јачи тим? Тад је једино Шукер био врхунска класа, донекле и Бобан и Јарни, Просинечки је већ пропао па се вратио у Динамо, а Солдо и још неколико њих су били солидни играчи, ни поредити са овима из Русије.... Модрић (може и у расправу за ГОАТ-а на својој позицији) и Ракитић су у Русији били најбољи дуо средине терена на свету у том тренутку, Манџукић је у Јувеу био, Брозовић и Перишић у Интеру, Ковачић у Реалу, Врсаљко у Атлетику, Ловрен у Ливерпулу, а баш солидних играча типа Крамарић, Ћорлука, Вида, Ребић, Бадељ итд. су имали колико о'ш, чак је и Субашић био први голман Монака тих година....

А од тренутака (не рачунајући наше) свакако прво 2003. Шевченко и пенал за Милан, па потом 2012. реванш Челсија Барселони и Рамирес и Торес, па потом и Дрогба у финалу, што изједначујући гол против Бајерна, што са пенала....

Odbrana i napad daleko daleko jači 98. ne može da se poredi bukvalno.