Prijava

Zdravo. Kada sam bio klinac pokušavao sam da budem youtuber i da izgradim moju youtube karijeru, ali na žalost ili na sreću, nisam uspeo da dođem ni to tih meni tad nedostižnih 100 subskrajbera, imao sam najviše 70 i ukupno pregleda na kanalu oko 20 hiljada. Eh sad zanimaju me neke vaše "karijere", na youtube i iskustvo sa istim ako ste pokušavali da budete youtuberi, kako vam je teklo i koliko ste otprilike imali subskrajbera i pregleda.

Zašto misliš da sam fejk profil? Pitao sam vas za vašu youtube karijeru šta je problemčić? Šta si primetio loše?

jer ko normalan dođe u 2022. na propalo govno od foruma da pita ima li jutubera? odgovori mi na originalno pitanje.

dobro, igraću igru, sekao sam iz lokalnih serija dobre scene i fino je krenulo, po 50k pregleda na svakom videu i preko 1k subskrajbera, ali su me onda namirasala kroješa rekrds govna i ukinula.

Pa ja sam od skora na forumu. Kao klinac sam gledo neke definicije, kad nisam imo ni akaunt ovde. Ja tako rešio da uđem korak po korak sam se uhodavo, piso definicije i ako sam zašo u minus jebiga :( -24. A posle sam primetio da ima i forum ovde pa reko da vidim ša sve ima i tako malo po malo sam čitao po forumu i gledao šta se piše i onda mi je sinula idea da pitam kako je tekla vaša youtube karijera ako ste ikad pokušavali da snimate za youtube. Setio sam se klinačkih dana na početku kad sam zaradio 7 suba al imo 7 hiljada pregleda niko nije hteo da me suba, eh... i doguro nekako do 70 suba i 20000 pregleda i onda odusto. I pravio sam i još neke kanale ali bili su "propaliji" od pethodnih.

Imam skoro pola milke pregleda i oko 1000 suba

Lažem, 314324 pregleda evo sad sam vido

kolko je to u tom socnom internet novcu?

Imam 2 subskrajbera. Majka i njen švaler

Samo ona i ja znaci