- М♦Hahahhahahahahha Maestro dobra ponuda, šteta što je trol :D hahhaha pogodio si šta volim.
Ako citas ovo znaj da nisam trolovao bebo ;)
- DP
Ko želi u viber grupu, a da nekad svraća u Nis, neka mi pusti broj u pvt, okupljamo se ponekad i nije lose iskr
- DP
Btw, avi, nije trolovao sigurno, covek je ovde bukvalno poslao svoj penis, aj penis, nego i enterijer svog kupatila, a to je tabu

Pa ili da zastrase ili da zasmeju do suza.
https://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/D/Devin%20Townsend/pics/095a_3.jpg
Najveca ironija celavosti je sto na svim drugim mestima nisi celav.Znam lika koji je dao par hiljada evra na transplantaciju kose, i par hiljada evra na epilaciju/elektrolizu, jer je imao dlake i po ledjima i svugde, kao da si na medjeda stavio ljudsku glavu, samo gore gde treba nije. Zvuci ovako haha, al je depresivno malo kad moras puknuti tolike pare samo da bi se doveo u neko default stanje, nista posebno
- ŠParam Parchard
Znam inače čovekaNisam ni sumnjao
- М♦Znam lika koji je dao par hiljada evra na transplantaciju kose, i par hiljada evra na epilaciju/elektrolizu, jer je imao dlake i po ledjima i svugde, kao da si na medjeda stavio ljudsku glavu, samo gore gde treba nije. Zvuci ovako haha, al je depresivno malo kad moras puknuti tolike pare samo da bi se doveo u neko default stanje, nista posebno
Pametno, podrzavam. 5-10k evra nisu velike pare za neke ljude. Zamisli hipotetički da prihoduješ 100k evra za godinu dana, ili dve, zar bi ti bili mnogo da daš 10% od toga da se središ fizički. Meni lično ne