Prioroda i društvo

1. Pozdrav. Hteo sam da prijavim da sam u naslovu podforuma Priroda i društvo primetio slovnu grešku.
    Molim da se ispravi kada budete imali vremena.
    Hvala unapred i pozdrav.

2. Slovnu ili gramatičku majmune?

3. Slovnu, ispravio se odmah. Hvala na zapažanju.

4. Znate Vi gospodine Ejduse koliko mi volimo kada otvorite ovako finu, intelektualnu i korisnu temu?

5. Ejdus pise ko da pisacom masinom pise pismo 1947.

6. Neki zvanicni dokument.

7. Slovnu, ispravio se odmah. Hvala na zapažanju.

Ne vidim da je u naslovu išta promenjeno... Osim ako se ne odnosi na to da ste prvo napisali gramatička u svom postu. Pozdrav

8. Kako ne kapiraš da govori o onome što piše u imenu podforuma a ne o imenu ove retardirane teme

9. Neki zvanicni dokument.

fali pečat

10. Vidim da piše PRIORODA, nisam ćorava. Ali Galantni mu je napisao ispod ili/ili pa sam replicirala jer ne vidim razlog zašto.

11. Klikni na ova žuta slova gde piše Podforumi odma ispod DEFINICIJE i pročitaj šesti po redu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.