Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Profe uvalim ti ga do uvule
Profe što ti ga uvlače do uvule ovi dobri ljudi
Profe iskoristi moju jutarnju erekciju
Ti ih još uvek imaš? Šta ti je zdrav bezbrižan pečalbarski život
Dodao sam novu riječ u vokalubar - pečalbar, hvala vam gosn smoklja
Mada nije da cu je ikada upotrijebiti pored opsteprihvacene GASTARBAJTER
Imam ih i ja. To se podrazumeva
Autore Vuk, kada budete imali 30+, shvatićete da se to ne podrazumeva
Ozb? Ja mislio to ne prestaje do jedno pedesete
Ovisi o hrpi stvari, većinom životnim navikama.
Kad navršite 30, počinje fajndaut deo fakaraundandfajndauta.
Profe popuši ga vanvremenski
Profe isiši ga kao pare zbiroa
Šipu ga bre profe pičkice jedna bajata
Profe ostavi se profilnih slika i džarkaj mi kurac svojim poganim umetničkim jezikom.
Ostavi se profe profilnih i profesionalno mi ga profrulaj, o ti pro forma profuknjačo
profe, nabaci mi neku ribu
siši ga profe
profe samo stavi periku, dobro tebi dobro njemu
Fuj
Autore Vuk, ko bolje zna mušku anatomiju od drugog muškarca?
Logika je jednostavna.