Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Mislim da je trazio da bude banovan ali nisam siguran.

  2. Прво, мислим да није фер што сте ме бановали, јер нисам спемовао сајт, само сам написао да би талентовани требао да се банује је вређа људе, индиректно.

    И да, захтевам да се папирус банује зато што ме вређа, ево ПВТ!
    http://i49.tinypic.com/2vinzwp.png

  3. Ne. To sa pvt-a je vasa privatna stvar koja se nas ne tice, nije te uvredio javno. Za nesto sto dobijete na pvt nam se mozete zaliti samo ako vam neko bude pretio ubistvom. Resite to izmedju sebe.

  4. То сам и очекивао, хвала.
    А зашто имам осећај да када би нека особа увредила мода преко ПБТа добила бан?

  5. Probaj :)

    p.s. Ono uopšte nije uvreda, to što je rekao da si glup jer slušaš hip-hop je stvar njegovog ukusa i njegova nestručna psiho-analiza tvog mentalnog stanja. Ako ti psiholog kaže da si glup, tada možeš da se zabrineš:)). Ovako je to samo manifestacija nečijeg mišljenja na nekulturan i ograničen način. Slušaj i operu ako hoćeš. Ako napišeš nešto što mi se ne sviđa ne gine ti minus. A to, da li si glup ili ne, mene niti bilo koga ne treba da zanima.

  6. sto me mrzite moderatoriiiiiiii
    ??????!?!?!?!?!?!?!

  7. Razlozi nisu debilni.

  8. kako nisu???
    za razocaranje jeste jer ja u tome vidim smisao i to ogroman
    moguce da se neko od vas moderatora pronasao u toj definiciji pa mi je zato obrisana!!!
    i to tek kad je pocela da dobija pluseve...
    nije mi jasno
    ako raja kaze da je dobra kako vi modovi nalazite da je losa??

  9. a da ova druga je obrisana nakon moje definicije vas samih
    tako da to mogu da smatram osvetom!!!

  10. 1. Raja može da kaže šta god hoće, to ne utiče direktno na odluke moderatora.
    2. Nema nikakve osvete, samo ti se čini.

  11. Pa onda obrisite opciju + - ako vec raja ne moze nista da kaze posto vi modovi ponekad ukusa nemate... a mogli bi da obrisete i one dve sto su ostale posto ste mi do sad sve obrisali, pa ako ide june nek ide i uze !!!!

  12. I raja prica sve po Srbiji, pa politicari rade onako kako hoce... Ne bih da mesam politiku u ovo, ali me ovaj vas razgovor podseca na to... Papuco, smiri se i iskuliraj... Nemoj ih vredjati, samo ces dzabe popiti ban... I sta si onda uradio...?

  13. pa fora je u tome sto mene sad apsolutno boli kurac za ban!!
    ako je ovaj sajt tog tipa ja nemam sta da trazim ovde i bilo bi lepo kad bi me banovali!!!!!

  14. Било би до јајета, штавише.
    Мене интересује да ли се на профилима сад налазе промене ницкова од појаве ктитора или и од раније? Тражила сам једног аутора, ко да је у земљу пропао, па контам да нису у питању никакви тектонски потреси, већ да је променио ницк.

  15. Pitao si, dobio si odgovor. To što njime nisi zadovoljan, to je druga stvar. Ako više nemaš pitanja, nemoj da spemuješ temu.

  16. Све обрисане дефке су ти лоше. Због тога су ти обрисане.
    Ако планираш да наставиш са оваквим понашањем, онда заиста немаш шта да тражиш овде. И ови модератори морају свашта да трпе... Ја бих те већ одавно бановао да сам на њихомом месту, треба да им се захвалиш.

    Едит: Ово доле је и више него довољно за бан.

  17. Пробаћу да помогнем Мулуци, имао сам сличан проблем скоро.

    http://vukajlija.com/forum/teme/871

    Погледај овде, то је стари регистар измењених надимака.

  18. duckaj ga stivene !!!!!!1

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.