Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. E novi sam...neznam da li se ovde postavljaju pitanja za novajlije...Kada hocu poster da dodam pise :Izraz-je li to "naslov" slike(postera) ili? i
    Opis-Je li to komentar koji hocemo da stoji uz sliku(novi sam)

  2. Баш тако:)

  3. Zato što nešto slično imaš u uputstvu za Vukajliju na forumu.

  4. Nema formu definicije, više je kao neko "How to" pitanje i onda odgovor, a to nije cilj definisanja. Uz to je poprilično lošeg kvaliteta, čak i da je imala formu definicije.

  5. meni je baš bila kvalitetno, ali ako ti Bleck kažeš u redu.
    a i gore su stajale neko vreme i stoje još, ja sam planirao i sam da je brišem, ali posle jedno 10 sati, ono, da vidim reakcije.

    sve cool, hvala.

  6. Koji je razlog brisanja definicije dana "Ne pratim fudbal"? Je l' samo to što potpada pod temu "Svetsko prvenstvo" ili postoji još neki nekvalitet koji ja nisam primetio?

  7. Evo jedno pitanje. Moga prijatelja Zokija nema i ja sam se zabriniula ;) Drustvo sa chata kaze da je on banovan a posto su svi oni neozbiljni ja im ne verujem mnogo. Da li mi neko moze reci da li je to istina(da je banovan) i ako jeste da li ce se posle nekog vremena vratiti,ili kakva je vcec procedura,nisam bas upucena?! Unapred zahvalna!

  8. Ako može link za: Samo kurac raste u tudjim rukama obzirom da je obrisano kao plagijat. Hvala!

  9. Ok, hvala, ovo moje je bilo varijacija na temu a ne plagijat! Nesto slicno s karleusom, popovicima, seks pozama itd, no (ne)bitno...Hvala za trud za pronalaženje definicije jer ja nisam mogao da je nadjem (valjda posto je ranije nisam video) jer da jesam ne bih napisao drugu!

  10. naravno da ne bi, i ne sekiraj se, znam to. oduvek pričam da je plagijat prejaka reč...

  11. izvin'te na spemu, ali samo da pitam celta da li može da dođe na skype? :)
    hvala na razumevanju

  12. Ne može, trenutno hotuje na mesindžeru sa Momom. :P Javiće se lejtr.

  13. Ju! Opasna si, Kristina. ;)

  14. http://vukajlija.com/recnik/autori/22581

    Да ли је он банован за стално или привремено? Давно сам му пустио ПВТ у вези неке наше расправе,а нисам сконтао да је банован.

  15. jel kad se uplati ktitor i onda obrises definiciju i onda ti istekne ktitor jel se def. vraca medju zive?

  16. Ne bi trebalo. tj. ne, a ako se desi to je onda bag nekakav, ja cenim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.