Prijava

Čim ovako pitaju, garant muvaju nešto u pozadini, a prste?

spremaju neki puč. sigurno.

bicebice - predlažem ti da definišeš nešto poput "traženje kurca" ili "čačkanje mečke"

Пошто сам се тек регистровао, а имам добру идеју за постер, а не могу да нађем где има "туторијал" по коме да га радим, па ако неко може да ми објасни. Хвала.

Zanima me da li clan (drug :) ) moze da ima dupli nalog, naravno pod uslovom da ne ocenjuje svoje defke?

Moze, ako ga ne koristi za lajk, hejt, pentranje drugim ljudima na glavu, pljuvanje u komentarima na definicije ili trolovanje. U principu blagonaklono gledamo na duple naloge samo ako se koriste za pisanje definicija koje su razlicite po stilu od onih koje autor pise sa glavnog naloga ili kao mogucnost da se trajno banovanima autorima pruzi sansa za novi pocetak.

@stupi - jednostavno je veoma, samo nadjes gde si na kompu sacuvao sliku od koje zelis da napravis poster, upises naslov postera i tekst u oznacena polja i posaljes.

Da li mogu da se nekako obrisu privatne poruke? Znam da je pitanje idiotsko ali cisto da pitam, jer hocu da obrisem jednu. I još jedno pitanje. Prosek mi je bio 28,35 a sad se smanjio na 27,30. Zbog čega se to desilo?

Moderatori, kako ste? =)

E, dok si ti bio na medenom mesecu, mnoge stvari su se izmenile.:)

To što piše -3, to su mu sa'ranjene defke.

Je l' se i sa'ranjene defke računaju u zbir popularnosti i broja definicija sad?

Не.

Осим код случајева као што је овај који си навео.

Да ли ово треба мало преформулисати?

Plagijat
definicija je po sadržini veoma slična nekoj drugoj definiciji

Тренутно је "не видех овде, па реших да поставим" за вицеве, афоризме, изреке, цитате и остале "половне" дефиниције потпуно легитиман аргумент.

@vuk21: poterbno je da ti ručno obrišeš tvoje postove sa pomenute privatne poruke i da to isto uradi osoba sa druge strane sa kojom si komunicirao. tek tada će čitava poruka biti obrisana.

što se proseka tiče, moguće je ili da si napisao novu definiciju koja ternutno ima manji skoor od tih 28 i kusur pa ti kvari prosek, ili ti je neko čitao definicije i dao par palčeva na dole. Takođe, moguće je da si ili ti, ili da ti je neki moderator obrisao neku definiciju sa prosekom većim od 28, pa se zbog toga smanjilo to...

Желим да питам Малог Прста зашто су Јавио и РеЦара бановани на 15 дана? Да ли су добили опомене па да буду бановани на оволико?