Prijava

Otkad je pisanje komentara na nečijoj definiciji spem, ako se i sam autor defke ne buni zbog toga?Ukoliko mu smeta, on bi to prijavio moderatorima, ako je iole normalan.
Razumem da je Cara trn u oku svima zbog svojih vređanja, ali svako ima pravo da piše komentare na svojoj definiciji.

Желим да питам Малог Прста зашто су Јавио и РеЦара бановани на 15 дана?

Ja čak nisam ni shvatio na koliko su banovani. Mislio sam da su spemovali sa 15 postova ("Kakav tenis"). Ako je stvarno po 15 dana, mnoooogo je, kume. Ali, stvarno, na koliko su banovani.

Адвокат, прст је написао 15 дана оба, ја сам то протумачила овако. Обично напишу на колико дана су бановани а он је колико видим навео само број 15.
Али ево питаћу и то, да не буде да самујем, на колико су бановани?

Odbanovao sam ih. Pogresio sam i gorko se kajem. Iz dna dubine svoje plitke duse.

Dobro prste, cenim ja to, ali ajde sad lepo objasni zašto su uopšte banovani na 15 dana, a sad odjednom odbanovani?
Mislim znam da ti ne menjaš odluke tek tako, a naročito nakon insistiranja problematičnih autora kao što sam ja.

"Ajde sad lepo objasni"?!

Dir gud gad invizibl
svasta.

zasto je banovan sad http://vukajlija.com/recnik/autori/16823?

edit: jel to opet postalo zabranjeno imati vise naloga ako originalni nije banovan?

Pise kada predjes preko ono banovani.

Znam to, ali originalni nalog mu nije bio banovan, sem toga nije jedini koji ima javno dupli nalog i ako je samo razlog sto je dupli onda je ovo opet neozbiljno...

E, bem li ga ako ja sada razumem pravila ovog sajta. Električar je banovan (samo) zato što je dupli od Vuk 357, iako je Vuk357 rekao da je on dupli od Električara. Više puta sam pročitao da nije zabranjeno imati dupli nalog, ako sa njega ne glasaš za osnovni i obrnuto i baš sam hteo da napravim sebi dupli, a sad ne znam da li smem. Dakle, zašto je banovan Električar ako je već dozvoljeno imati dupli i zašto nije banovan dupli nego osnovni nalog?

Zato sto su dupli dozvoljeni iz razloga da bi ste mogli da pisete definicije u drugom stilu nego sto ih pisete obicno a ne da bi neko odgovarao na pitanja i elektricara i vuka koja pise isti covek, pa posle na pitanja Javia i Bice Bice koja opet pise isti covek.

Al, ako sme da ima dupli nalog, valjda sme sa oba naloga da postavlja i pitanja. Ili ne sme? Jer, i Električar i Vuk357 su definisali, bili aktivni na sajtu na više načina, pa su valjda mogli i pitanja da postavljaju. Mislim, znam da je malo šizofreno pričati o jednoj osobi u množini, ali razumeš šta mislim i šta pitam.

Razumem. Ovaj problem ima jednostavno resenje i nije mi jasno kako mi pre nije palo na pamer. Imajte koliko god zelite duplih naloga i pitajte sta god zelite. Ja vise ne ne odgovaram na bilo cija pitanja.

Pitanje za moderatore koji su voljni da ipak komuniciraju sa članovima: Hoće li Električar sada biti odbanovan, jer se iz prethodnih Prstovih postova vidi da su razlozi za trajni ban neosnovani?

Imajte koliko god zelite duplih naloga i pitajte sta god zelite.

http://vukajlija.com/forum/teme/7634?strana=123#post_550427
и још једно питање.
Виде ли модератори историју измена постова на форуму, или је то злоупотребљиво?

не

али ако запазимо, следи бан. Наравно у случају тежине изреченог.

А ово прво питање?

Па , у глобалу се зна шта је плагијат. Не треба Вукајлији устав од 200 страна да би се знало шта је шта. Плагијат је плагијат.