Da pitam nešto.
Zabranjeno je reklamiranje definicije koja je mlađa od 24 časa i to pozdravljam, svakako. Ali, da li je dozvoljeno reklamirati neku definiciju u tom roku ukoliko vi niste njen autor, a jako vam se sviđa i žao vam je da ona ne bude definicija dana, a da bude neka interna fora za koju unapred znate da će biti obrisana?
:)))
dobro necu al cu ozbiljno izvrsiti atentat na lik i delo moderatora koji mi je priredio ovoliki sok! :))))
Okle meni 28 definicija???
EDIT evidentno sam glupaca al meni nestno nije jasno...nista mi nije jasno ... :(
@mara munja:
1.jedino prettragom groblja
2.moderator briše i vraća definicije, kao i ranije
3.možeš da ih smestiš kao iskopirane linkove u noutpad ili word i tu čuvaš, pa kad ti se gleedaju otvoriš taj fajl i dođeš do njih :D
Molio bih članove da se na ovoj temi ponašaju što je formalnije moguće. U redu je što smo svi drugari i zezamo se, ali hajde da na ovoj temi na zalazimo u priateljske razgovore i tračarenja. Imamo rezervisane sve ostale teme ovog foruma za to.
Je l' to znači da kada se prebace definicije sa starog groblja na novo da će na mom profilu pisati ukupan zbir definicija (živih i onih na groblju), što je za sada 54, a u popularnost biti uključeni i glasovi definicija sa groblja s tim da će biti vidljive samo one neobrisane to jest žive?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Da pitam nešto.
Zabranjeno je reklamiranje definicije koja je mlađa od 24 časa i to pozdravljam, svakako. Ali, da li je dozvoljeno reklamirati neku definiciju u tom roku ukoliko vi niste njen autor, a jako vam se sviđa i žao vam je da ona ne bude definicija dana, a da bude neka interna fora za koju unapred znate da će biti obrisana?
Ne pitam u svrhe zloupotrebe, stvarno. :)
EDIT: Hvala!
Nije dozvoljeno bilo kakvo reklamiranje na konto definicije dana.
1.Da li će svi podforumi biti menjani?
2.Što motika nije više mod?
1. nece, bice dodati novi i malo sortirane teme
1. Neće svi verovatno.
2. Nebitno.
Koji mod je napravio ovaj novi forum?
moja baba :D
Jano, trenutno je Forum "ундер конструктион", сређује се мало. не брини :P
:)))
dobro necu al cu ozbiljno izvrsiti atentat na lik i delo moderatora koji mi je priredio ovoliki sok! :))))
Okle meni 28 definicija???
EDIT evidentno sam glupaca al meni nestno nije jasno...nista mi nije jasno ... :(
@mara munja:
1.jedino prettragom groblja
2.moderator briše i vraća definicije, kao i ranije
3.možeš da ih smestiš kao iskopirane linkove u noutpad ili word i tu čuvaš, pa kad ti se gleedaju otvoriš taj fajl i dođeš do njih :D
@jana: odgovoreno na četu.
Molio bih članove da se na ovoj temi ponašaju što je formalnije moguće. U redu je što smo svi drugari i zezamo se, ali hajde da na ovoj temi na zalazimo u priateljske razgovore i tračarenja. Imamo rezervisane sve ostale teme ovog foruma za to.
zbog ove promene foruma mogao bih da dam samo jedan predlog,da podforum privatne poruke stavite na dno liste-čisto iz navike....
Na svemu tome se još uvek radi, ništa još nije konačno.
biće
Да ли је на отварање новог дела форума за предлоге утицао овај мој предлог? Ако јесте , волео би да се осећам посебно . :)
ЕДИТ:Е , јебига...
peki, nije.
Do danas sam postavio 53 definicije. Odakle mi sada 54? Je l to neko baca magije od moderatora?
http://vukajlija.com/forum/teme/7644
Je l' to znači da kada se prebace definicije sa starog groblja na novo da će na mom profilu pisati ukupan zbir definicija (živih i onih na groblju), što je za sada 54, a u popularnost biti uključeni i glasovi definicija sa groblja s tim da će biti vidljive samo one neobrisane to jest žive?
EDIT: Ok, razumeo sam. Pametan potez.
upravo tako.