Prijava

Znam da nije prioritet ali jos uvek ne mogu da skapiram zasto je posle vise meseci obrisan moj najbolji poster? Samo prebacujem pitanje na sledecu stranu posto ocigledno ne vidite. :-)

Sta sve utice na broj poena? poeni iz definicija, postera i poeni koje dobijamo gubimo na osnovu hejtovanja ili brisanja pluseva onih koji daju samo pluseve po defaultu? da li negativan skor iz definicija koje su poslate na groblje utice na broj poena? primer je sledeci autor, ne znam da li da navedem koji, mogu reci adminu, koji ima skor -15, sa dve definicije kojih nema, a za jednu znam da je na groblju? ili je neka greska u sistemu?

Оће ли да се рачунају као дефиниције оне које сам обрисао богте питај откад?

Зашто је тема о дрогама и тема о пушачима у подфоруму за спорт и здрав живот?

Zasto mi je obrisan poslednji poster???

Peki, zato što je ozbiljna, i da bi mladi ljudi shvatili opasnost droge i cigareta (manje više).

Golube, to je bio 50-ti poster o "nošenju" na ....

Nemam ništa da pitam, samo da pohvalim moderatore za odlično uređivanje foruma jer ste pasivno uspeli da oživite neke zaboravljene teme.

Извини корлеоне , али то су глупости.

Nije lepo ignorisati ljude :)

Il Capitano, који постер?

Slika:SOTP bug
Naslov:SOTP
Tekst:Malo se popilo
Objavljen:22.11.2009(Na dan kad su uvedeni posteri)
Skor: Oko 95:11

Pre par dana sam imala 20-30 pluseva više, a npr. sledećeg dana 10-20 manje, pa danas opet imam staru cifru (onu isplusiranu). Je l' to bio neki cenzurisani lajkohejt ili je neko neodlučan? :)

imas hejtera, sredjeno

Nije valjda banovan? :(

Baj d vej, opet 30 pluseva viška :)

Zanima me zašto zaključavate teme i otvarate nove sa istim sadržajem (kao na primer ona :igra: i :igra:2). Nisam siguran da za tim ima potrebe, pa bih voleo da mi neko objasni.

EDIT: Gde je ona Džimijeva tema "Satanizam: Ovde i sad"?

raste mi broj definicija a ja ne kapiram o cemu se radi, pocinjem li da ludim?...cak nisam ni klikao na one SOS-ove linkove...

i malko mi osiliraju glasovi za sad sam 10-ak u minusu...

@Ледени, свима је тако, рачунају се и дефиниције са гробља, као и поени на тим дефиницијама: http://vukajlija.com/forum/teme/7644

@Гамби, само из практичних разлога - чисто да не буду огромне... a тема коју тражиш је овде: http://vukajlija.com/forum/teme/2323

Zašto ste ovoliko preterali sa podforumima?