Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. I šta sa tim Majonezzzu?

  2. moderatori, zanima me, ova opcija "ZA BRISANJE", jel vam koristi? ja kao obican clan uopste nemam predstavu kako vi to vidite, da li imate opciju sortiranja ili vam mozda stize PVT svaki put kad kliknem na to...ni ne tice me se...ono sto me zanima, da li imate koristi od toga da vam skrene paznju da nesto smrdi?

  3. kao što ima "najomiljenije danas" dugme, ima dugme "današnje za brisanje", pa tu bacimo pogled ako stvarno ima smeća i tako. Generalno članovi nisu baš naučili najbolje da koriste ovu opciju, tj. kažu da je nešto za brisanje ako se ne slažu sa onim napisanim u definiciji, a ne ako je sama definicija loše napisana, ali dobro, ume da pomogne ponekad.
    :D

  4. Nesto sam razmisljao...sta bude sa posterima kad se obrisu? gde odu oni? jel postoji i gorblje za postere kao sto postoji za definicije ili posteri nemaju dusu pa nestanu skroz...

    ovo pitam jer sam u komentarima koje sam ostavljao nasao komentar na sada obrisan poster, a postera nemaaaaa

    edit: i slika i dalje postoji na vukajliji, link na sliku radi

  5. Не постоји гробље, али није искључено да се коментари или слике негде мистериозно сакрију... нека их... само се надам да неће једног дана да реше да подигну устанак и оборе сајт или тако нешто...

  6. Posteri odu na jednu lepu farmu na selu, gde ima mnoooogo zelenila i otvorenog prostora i gomila drugih postera sa kojima mogu da se igraju po ceo dan.
    Nemoj da se brineš za postere, lepo im je tamo. :)

  7. Jase izvinjavam: A jel ima neki čet za one koji nakupe -50 poena. Ako nema ja bih voleo da znam da li će biti? Hvala!

  8. Neće biti. Ljudi uglavnom izvrše samoumistvo kad dođu do -49, iz meni nepoznatih razloga.

  9. А шта ће ти чет, мајонезу?
    То је тако ГЕЈ! :P

  10. Ma, nije. Baš je TRU :)))))

  11. Што ми обрисасте дефиницију за Ахилеја?

  12. Privij bokvicu tu gde te boli.

  13. Попуши ми курац, можда ће ме престати

  14. Да ли су најомиљеније дефиниције данас оне најплусованије, или најомиљенованије?

  15. Е шта се сад ово десило пише ми да имам само једну дефку,а имала сам их 102?
    Нисам била пар дана на Вуки,па нисам у току.

  16. Ke pasa s profilom? Ispada da imam jednu defku, 10 omiljenih, 15 postera i KAO redovan skor od dve tisuće i četiristo!?WTF?

  17. http://vukajlija.com/forum/teme/8547
    evo teme pa se žalite:)
    svima po nešto fali, neki bag verovatno

  18. u toku je "prebrojavanje" koje će izbaciti obrisane definicije iz broja definicija za autore. dok to traje i druge informacije će biti nedostupne.

  19. da li se meni cini, ili se u popularnost i dalje ubrajaju bodovi sa obrisanih definicija?
    i dali je plan da tako i ostane?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.