Prijava

Pojasni stručnjače

ајде бре будалетине чиме се бавите руцкинг бјажите бре лок ово

Komša od prekoputa se bavio bodibildingom. Kažu tako, ja ga u životu nisam video na bilo kakvom sportu ili treningu, bilo čemu. Sem da šeta, i to sam ga vidjao kad se vraća kući bukvalno, ne znam ni gde je šetao (u životu sam ga dva puta video van svoje ulice bukvalno). E sad šetao sa nekakvim tegovima na nogama, opet kažu, zašto, pojma nemam. Ali krajnje zdrav život vodio to znam def. Kako god, video sam ga pre dve godine, senka od čoveka, jedva hoda, žalosno je videti ga. Kost i koža. Kažu upropastilo ga to što je hodao sa tegovima na nogama. Ne znam koliko može imati veze jedno s drugim al mi debilno krajnje da nosim kamenje u rancu, pogotovo na sjebana ledja. Sabija diskove ako ništa drugo.

Tegove iznad gležnja kao deca smo se igrali basketa zbog radi odraza

Kod nas planinara to se zvalo zajebancija. Natrpaš nekog nesrećnika ciglama ili ovećim kamenom (da ne oseti mnogo) i onda mu na vrhu kažeš: daj taj kamen da ne sedimo direkt na zemlju.

video sam ga pre dve godine, senka od čoveka, jedva hoda, žalosno je videti ga

Nije to true Melk prica ako nije makar i umro ili fasovao jos nesto

Ma propao čovek baš baš skroz, nisam ga prepoznao bio. Jbg od momka koji je vodio baš zdrav život do čoveka koji bukv. ne može da prehoda 200-300 metara. Od čega tačno ne znam, burazer (fitnes trener) mi pomenuo da je nešto preterivao sa tim tegovima, nisam se previše ni raspitivao. Kako to može imati veze sa bilo čim iskreno ne znam, ali ono, baš nije ispalo dobro.

Ja sam sve više pobornik toga da je vežbanje sa težinom sopstvenog tela i više nego dovoljno. Ako već hoćeš da radiš na kondiciji i izdržljivosti imaš onaj animal walk, plivanje, bajs...Možeš da kosiš travu ručno, cepaš drva babi nekoj za džabe itd. Kamenje da nosim u rancu ne mogu da me jebeš, zamislio bih automatski dede i pradede kako me gledaju tamo negde odozgore, vrte glavom i viču leptejebo, gledaj za šta smo ratovali.

Nije dovoljno brate, niko ne kaze da moras da se pucas hemijom i da budes bodibilder bez vrata i s tankim nožicama ali teretana je blagoslov za današnjeg čovjeka. Bavi se ti aktivnostima u prirodi, treniraj šta god pored toga ali:

No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable.

by Socrates

bolji je farmer walk od toga.to sigurno unistava kicmu i kolena posebno ako se cesto radi.vojska to vezba jer im bas to treba/zamisli neko te provali da nosis kamenje u rancu kakav blam bi to bio.

Zadivljen sam činjenicom da su neki ljudi kamenje iz naslova shvatili doslovno, kao da nije jednostavnije ubaciti recimo uteg.

Možda sam ja kriv.

Da razjasnimo, kamenje je metafora za teret u rancu, očito loša. Mea culpa. Imaju posebni utezi za rucking, što je mrtva prevara i izvlačenje para. Moš obične tegove natrpati, moš kavu u onim ciglicama, šećer na kilo, sve što ima ikakvu težinu.

Moš i vagati kamenje i trpati ga u ranac, što da ne.

Moš obične tegove natrpati, moš kavu u onim ciglicama, šećer na kilo, sve što ima ikakvu težinu.

Moze maslac

Moze maslac

Za 1300 tona će trebati malo veći ranac

A možeš i bar 3 cigle koksa u rancu preko Prokletija

Stavio svoj nick u ranac i loži vas ko mlade majmune axaxaxaxa

Nije slucajnost sto kamenofil prica o prednostima nosenja kamenja, ko zna kakve uvrnute namjere ima sa tim

Kažu da je šuplje kamenje najbolje

Jel se računa kad je u bubregu?

Кажу "стручњаци" неки да ход уназад има много више бенефита од нормалног.