Gotska supkultura

1. I zar je stvarno tolika propast, toliko se srozalo to sve?

2. Kameni care, kad nisam pao na pod od smijeha... Dobar si brate... :D

3. Ljubi brat, autore Jovo.

4. @јебач пресретач

Iskulira ti mene juče s odgovorom... De piši nešto, zanimljiva mi je ova tema.

5. Čista srpska gotika:
    https://youtu.be/_ZOdLoKWebI

Dobra stvar, al nije ovo gotika.

6. Alisa su sminkeri klasicni

7. Meni je prva asocijacija na gotik one gotik veceri u klubu KST-a sa pocetka milenijuma. Udjes tamo da nastavis da loces kad na normalnom mestu viknu fajront, jer je dzaba ulaz i sluze jeftino pivo. I vidis 2 pijana debila kako leze onesvesceni na podu, jedno androgeno nesto za sankom kako pije crno vino, jer to je kao krv i 3 debele drogirane goticarke koje se sa rasirenim rukama vrte oko sebe u krug.

8. Јово, колико ти имаш година у овом тренутку?

9. Iskulira ti mene juče s odgovorom... De piši nešto, zanimljiva mi je ova tema.

Oprosti ali blentava mi je tema, prilično proizvoljna jer zalazi u teorije nečega za šta i sam kažeš da nisi niti iskusio ni uzeo učešća u, iz prve ruke. Pritom od svega… gotika je efemera i za tinejdžere, i to bilo nekad ne tako skoro. Ne znam šta ti hoćeš da dobiješ od toga, mene to brine jutros

Mada sajt je već uveliko u svemu ciničan možda to ima udela na moje polazište

10. @јебач пресретач:
    Ma ništa, mene ponekad zainteresuje milion random stvari, tako među njima i sam fenomen gotske supkulture. Kao muzički žanr mi nije ništa specijalno, kao estetika mogu reći da je prilično interesantno, a kao supkultura fascinira me ta trajnost.

Al generalno mislim da su većina gotičara pogubljeni i ne znaju kud gone, tripuju neki fazon, ni sami ne znaju zašto. Kontam ima i određeni procenat koje su stvarno privukle te neke teme.

Јово, колико ти имаш година у овом тренутку?

Nije relevantno za temu, a ako hoćeš da impliciraš da se ponašam kao tinejdžer, ne vidim ništa loše u tome, da ljudi i u matorijim godinama budu zainteresovani za neke omladinske teme. Šta treba da čitam politiku i igram šah sa penzosima u parku? Imam dovoljno ozbiljnih stvari u životu svakako...

A kad je muzika u pitanju ima baš dosta žanrova koji su me u nekom trenutku zainteresovali...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.