Prijava

I zar je stvarno tolika propast, toliko se srozalo to sve?

Kameni care, kad nisam pao na pod od smijeha... Dobar si brate... :D

Ljubi brat, autore Jovo.

@јебач пресретач

Iskulira ti mene juče s odgovorom... De piši nešto, zanimljiva mi je ova tema.

Čista srpska gotika:
https://youtu.be/_ZOdLoKWebI

Dobra stvar, al nije ovo gotika.

Alisa su sminkeri klasicni

Meni je prva asocijacija na gotik one gotik veceri u klubu KST-a sa pocetka milenijuma. Udjes tamo da nastavis da loces kad na normalnom mestu viknu fajront, jer je dzaba ulaz i sluze jeftino pivo. I vidis 2 pijana debila kako leze onesvesceni na podu, jedno androgeno nesto za sankom kako pije crno vino, jer to je kao krv i 3 debele drogirane goticarke koje se sa rasirenim rukama vrte oko sebe u krug.

Јово, колико ти имаш година у овом тренутку?

Iskulira ti mene juče s odgovorom... De piši nešto, zanimljiva mi je ova tema.

Oprosti ali blentava mi je tema, prilično proizvoljna jer zalazi u teorije nečega za šta i sam kažeš da nisi niti iskusio ni uzeo učešća u, iz prve ruke. Pritom od svega… gotika je efemera i za tinejdžere, i to bilo nekad ne tako skoro. Ne znam šta ti hoćeš da dobiješ od toga, mene to brine jutros

Mada sajt je već uveliko u svemu ciničan možda to ima udela na moje polazište

@јебач пресретач:
Ma ništa, mene ponekad zainteresuje milion random stvari, tako među njima i sam fenomen gotske supkulture. Kao muzički žanr mi nije ništa specijalno, kao estetika mogu reći da je prilično interesantno, a kao supkultura fascinira me ta trajnost.

Al generalno mislim da su većina gotičara pogubljeni i ne znaju kud gone, tripuju neki fazon, ni sami ne znaju zašto. Kontam ima i određeni procenat koje su stvarno privukle te neke teme.

Јово, колико ти имаш година у овом тренутку?

Nije relevantno za temu, a ako hoćeš da impliciraš da se ponašam kao tinejdžer, ne vidim ništa loše u tome, da ljudi i u matorijim godinama budu zainteresovani za neke omladinske teme. Šta treba da čitam politiku i igram šah sa penzosima u parku? Imam dovoljno ozbiljnih stvari u životu svakako...

A kad je muzika u pitanju ima baš dosta žanrova koji su me u nekom trenutku zainteresovali...